Снимки на нашите писанки
Публикувано: 16 December 2008 - 09:40 PM
Еее големи ласкатели сте значи!
Благодаря от името на Амандич и пак от нейно име питам какво значи:"На втората снимка е като Галена"?
-галеТа?
-галена( погалена, галеник на съдбата..)?
-Галена?
След малко ще ви покажа "Галената Аманда" на нова снимка само да я стигна из апартамента, че лети като "гален прилеп". :tikva: :meche:
Благодаря от името на Амандич и пак от нейно име питам какво значи:"На втората снимка е като Галена"?
-галеТа?
-галена( погалена, галеник на съдбата..)?
-Галена?
След малко ще ви покажа "Галената Аманда" на нова снимка само да я стигна из апартамента, че лети като "гален прилеп". :tikva: :meche:
Публикувано: 17 December 2008 - 07:43 PM
"дури,аманда каква порода е ?"
Моята котка Аманда Лиър е намерена на улицата в град София.
Намира я някакво момиче и в даден момент "Манди" се озовава при хората от сдружение "Приятели на котката".
Те пускат обява за нея тук във форум бездом, аз я зървам на една снимка и ..
Ако наистина ти е интересна историята на Амандич заповядай в нейната тема ето линк:
http://dog.bg/forum/...ic,19357.0.html
Породата й е "улична безпородна" или както е по - модерно да се казва "mix breed".
Ако говорим за породи котки много ми харесват женските британки, персийките тип "дол фейс"и сиамските( по днешному наречени тайски).
Ако реша да купувам котка - за дружинка на Аманда ( говоря хипотетично) бих взела британец или перси - дойл фейс.
Айде, дайте моля, още снимки на вашите мъркащи тигърчета, не се стискайте! :kotence: :palqcho:
Моята котка Аманда Лиър е намерена на улицата в град София.
Намира я някакво момиче и в даден момент "Манди" се озовава при хората от сдружение "Приятели на котката".
Те пускат обява за нея тук във форум бездом, аз я зървам на една снимка и ..
Ако наистина ти е интересна историята на Амандич заповядай в нейната тема ето линк:
http://dog.bg/forum/...ic,19357.0.html
Породата й е "улична безпородна" или както е по - модерно да се казва "mix breed".
Ако говорим за породи котки много ми харесват женските британки, персийките тип "дол фейс"и сиамските( по днешному наречени тайски).
Ако реша да купувам котка - за дружинка на Аманда ( говоря хипотетично) бих взела британец или перси - дойл фейс.
Айде, дайте моля, още снимки на вашите мъркащи тигърчета, не се стискайте! :kotence: :palqcho:
Публикувано: 17 December 2008 - 09:19 PM
ми ние си го харесахме по една обява в интернет и щом го видяхме,всички единодушно решихме,че това е нашето коте :blink:
да ви кажа ...не съм виждала по-любопитно животинче ,отвори ли някой миялната-той е вътре,отвори ли някой шкафа -и там се завира
като седна да си пиша домашните ,той сяда до мен и почва да ми бута химикалката ;D
с хамстера станаха големи приятели.остави ме мен да си спя самичка и отиде да нана при хамстерицата :drugarche:
снимки ще пускам много,ама батериите на апарата нещо са се скапали и не искат да се зареждат :(
да ви кажа ...не съм виждала по-любопитно животинче ,отвори ли някой миялната-той е вътре,отвори ли някой шкафа -и там се завира
като седна да си пиша домашните ,той сяда до мен и почва да ми бута химикалката ;D
с хамстера станаха големи приятели.остави ме мен да си спя самичка и отиде да нана при хамстерицата :drugarche:
снимки ще пускам много,ама батериите на апарата нещо са се скапали и не искат да се зареждат :(
Публикувано: 17 December 2008 - 09:47 PM
Аманда не прави много пакости, честно.
Броят се на пръстите на ръката ми.
За сега е тиха, немяукаща котка, която прекарва времето или в сън или в трополещо - звънтящи игрички.
Обича да дебне, да се мята на малкото ми куче.
Скача върху му разперила лапи, бие му шамари, хапе го.
Общо взето е по - малко беснееща котка от това, което чета във форума за котките на другите.
Дано си остане така! :namigam:
За сега е тиха, немяукаща котка, която прекарва времето или в сън или в трополещо - звънтящи игрички.
Общо взето е по - малко беснееща котка от това, което чета във форума за котките на другите.
Публикувано: 18 December 2008 - 09:13 AM
Цитат
Аманда не прави много пакости, честно.
Дури, има на кого да си го изкара. И моите котки не правят бели - те предпочитат да тормозят кучета или да се гонят.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 18 December 2008 - 10:34 PM
Явно ми трябва и куче. ;D Мойте се борят, играят и правят щуротиите заедно.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/