Снимки на нашите писанки
Публикувано: 17 November 2009 - 06:07 PM
QUOTE (PURSY @ Nov 17 2009, 02:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не мърмори, освен ако ухажорът му не прекали с ласките 

Леле, колко невероятно същество ! Прекрасен е!

Публикувано: 24 November 2009 - 09:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 December 2009 - 07:51 PM
Леле последното коте е великолепно!
Всички са прекрасни.
Ето и един бандит от мен.Казва се Луцифер,по на кратно Фери.

Ето и един бандит от мен.Казва се Луцифер,по на кратно Фери.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 13 December 2009 - 02:29 PM
Това са моите две бандитки - Вивиан и Дива!
Дива е коледният подарък на Вивиан, защото и двамата с приятеля ми отсъстваме по около 12 часа от вкъщи. В началото беше сърдене, че дори и шамари понякога от страна на Виви, но сега са неразделни - тичат като коне и събарят цялата покъщина, но никой не им се сърди
Единствено не спят заедно, защото Дива е малка все още и няма как да се качи на гардероба, където е леглото на Вивилита
Първите снимки са на Вивиан, а следващите са на Пухената Дива

Първите снимки са на Вивиан, а следващите са на Пухената Дива

Публикувано: 14 January 2010 - 03:28 PM
Ой, какво сладко коледно нещо