Dog.bg Форуми : Снимки на нашите писанки

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (53 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Снимки на нашите писанки

#681 Потребителят е офлайн   Peramola Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2011 - 10:37 PM

:P

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#682 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 November 2011 - 10:51 PM

Пачо

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#683 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2011 - 06:23 PM

Mиша с Айра и Нанук-ловеца на коткиКачена снимкаПрикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#684 Потребителят е офлайн   princess6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2011 - 11:56 PM

Ето го и нашият мързелив Зоро ,който във всеки удобен момент спи :))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Нямам време да мразя, защото съм заета да ОБИЧАМ !

Качена снимка

#685 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 04:35 PM

Миналата година, на 30. 12. 2010, по време на късната ни нощна разходка около 22:00 часа кучето на снимката (женска), заедно с дъщеря си, откриха захвърлено в полето малко бяло-сиво коте. Котенцето тръгна след нас, влезе във входа на блока и смело и спокойно продължи с кучетата към асансьора. Разбрах, че съдбата ми е отредила не само да го спася, но и да го притежавам.

Качена снимка

Котенцето стана красива хубава котка и котарака от съседния апартамент постоянно прескачаше парапетите, за да я навести. При едно такова навестяване, стана тя каквато стана и сега на лице са 5 малки котенца, родени на 6. 11. 2011.

Качена снимка

Тези трите (и трите - мъжки и трите - на различна възраст) са намерени и спасени по различно време, на различни места. В тяхната "банда" (общо са 17 на брой) има е едно женско без задно ляво краче, размазано от автомобил от скакателната става надолу. Всички живеят заедно, в мир и любов. И всичките 17 са спасени от смърт!

Качена снимка

А това е Мима. Бездомна (бивша бездомна и скитаща) кучка, спасена от зъбите на един изроден бултериер, собственост на още по-изродена пародия на човек:

Качена снимка

Историята на Мима в текст и снимки, тук:

http://dogscience.pr...?board=besdomni

#686 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 November 2011 - 04:58 PM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 19 November 2011 - 04:35 PM, написа:

Котенцето стана красива хубава котка и котарака от съседния апартамент постоянно прескачаше парапетите, за да я навести. При едно такова навестяване, стана тя каквато стана и сега на лице са 5 малки котенца, родени на 6. 11. 2011.

Ооо, вие сте от спасяващите и ... плодящи след това. Щото нали - кастрацията е лошо нещо, ако не бъркам мнението ви по въпроса. А да опазиш разгонената котка от мъжките - явно е задача непосилна. Прекрасно, няма що.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#687 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:46 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 19 November 2011 - 04:58 PM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 19 November 2011 - 04:35 PM, написа:

Ооо, вие сте от спасяващите и ... плодящи след това. Щото нали - кастрацията е лошо нещо, ако не бъркам мнението ви по въпроса. А да опазиш разгонената котка от мъжките - явно е задача непосилна. Прекрасно, няма що.

Коментарът е плоско поднесен и ако отговарям, то е затова, да не се помисли, че гузен бягам от темата.

"Плоденето" е резултат на проявена може би немарливост от моя страна. Само че, преди някой да скача, нека първо се замисли нужно ли е.

Нямам в живота си животно, което да съм захвърлил, но за сметка на това съм спасил и продължавам да спасявам множество такива. Когато допусна грешка, да се заплоди спасено от мене животно, си понасям отговорността - грижа се за приплодите докрай !!! Подарявал съм (преди няколко дни подарих едно коте на възрастна жена, която живее сама и тя ми поиска котенце за другарче в апартамента) само в случи, когато съм абсолютно сигурен, че взелият от мене животно, ще се грижи за него така, както аз съм се грижил до момента.

Да, аз съм против кастрацията на животни не от морални, а от физиологични съображения. Това съвсем не означава, че отричам кастрацията като метод, когато е необходимо да се приложи с цел спасяване на животно. Кучката, която е на снимката е на 10 години в момента. Кастрирах я преди около месец, поради заболяване на матката. Беше наложително, за да я спася!!! Дъщеря й, която е на 8 години и живее заедно с нас е плод на също така неконтролирано заплождане. Не съм я кастрирал и не мисля да го правя. Както се вижда - 8 години съм успял да я опазя.

Спасената кучка бе с бебета, две от които същия този бултериер уби, като преди това я бе нахапал цялата. Когато след време я открих отново нахапана - с разтрошена муцуна и преден крак и я спасих, се оказа, че отново е бременна. Роди 10 кученца, от които едно смачка тя. Всички останали съм отгледал и подарил ! Също не е кастрирана и нямам намерение да я кастрирам, ако не се наложи по здравословни причини. А ако се случи инцидент със забременяване, ще си нося кръста. И няма да изрева на "моралисти" като Вас да ми помагат.

Надявам се, ако има следващ коментар да е малко по-интелигентен.

#688 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:55 PM

Дъщерята кучка

Качена снимка

и майката кучка

Качена снимка

с едно от новородените котенца (на снимката на 4 дневна възраст)

#689 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 06:30 PM

19 Ноември 2011, 18:25 часа:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#690 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 07:06 PM

Няколко минути по-късно с другото куче

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#691 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2011 - 07:53 PM

23. 11. 2011.

Качена снимка

Качена снимка

#692 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2011 - 01:55 PM

Качена снимка

Качена снимка

#693 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 28 November 2011 - 08:33 PM

Не мога да повярвам как се опитвате да ни натрапвате личното си мнение на animal collector. Тука много добре сме запознати с тях. Но трябва да ви призная, че за първи път виждам някой, който си е надвил на масрафа и животните му не гладуват и надявам се имате средства за ветеринарно обслужване.
Професионално ми е любопитно как се отнасят децата ви към толкова много животни в апартамент. Иначе явно имате голям капацитет за обич към толкова много котки и кучета. За съжаление аз го нямам и мога да отглеждам до 2 котки и едно куче.Третата котка вече е на дома, а не моя лична.
Поздрави и не се нахвърляйте на Буши, тя има голямо сърце за животните
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#694 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2011 - 11:38 PM

Показване на мнениетоpapyy, в 28 November 2011 - 08:33 PM, написа:

Не мога да повярвам как се опитвате да ни натрапвате личното си мнение на animal collector. Тука много добре сме запознати с тях. Но трябва да ви призная, че за първи път виждам някой, който си е надвил на масрафа и животните му не гладуват и надявам се имате средства за ветеринарно обслужване.
Професионално ми е любопитно как се отнасят децата ви към толкова много животни в апартамент. Иначе явно имате голям капацитет за обич към толкова много котки и кучета. За съжаление аз го нямам и мога да отглеждам до 2 котки и едно куче.Третата котка вече е на дома, а не моя лична.
Поздрави и не се нахвърляйте на Буши, тя има голямо сърце за животните

Не се нахвърлям, ако не ме предизвикат. Просто, защитна реакция. Особено, когато коментарна в дадения случай е неуместен.

Не натрапвам лично мнение. Обичам си животните, обичам по принцип животните, имам какво да покажа - показвам.

Не зная дали съм си навил на масрафа, но нямам нито гладни, нито болни животни, а ако се случи здравословен проблем, слава Богу, успявам да се оправя. И не без помощта на "детето" си, която е на 30 години.

Животните ми не живеят всичките на едно място. В апартамента са 2 кучета и една женска котка с петте си котенца. Другата котка почина преди известно време на 16 годишна възраст от рак на млечната жлеза, въпреки, че една година преди това бе оперирара. Още тогава патоанатома каза, че е злокачествен и е въпрос на време, което няма да е повече от година. Така и стана.

Около 17 котки живеят в дома на моите родители, но реално аз се грижа за тях, тъй като родителите ми са много възрастни.

Оше толкова котки живеят в жилището на дъщеря ми и зет ми.

Всички котки до една са намирани на различни места и по различно време и спасени от евентуална смърт !

Една снимка от тази вечер:

Качена снимка

За мен има нещо друго, което е по-важно и е предмет на моите интереси. Това е съумяването да социализираш животни, непознати едно на друго, на различни възрасти, а в случая и от различни биологически видове. Това са много интересни поведенчески показатели, но са предмет на коментар не за тази тема.

Бях ли достатъчно ясен ?

#695 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 08:20 PM

Куче Джени - 8 годишна, безпородна, нераждала.

Котенце, женско - 27 дневна възраст.

Качена снимка

#696 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 December 2011 - 09:33 PM

Прекрасни котенца! Надявам се да им намерите и най- прекрасните домове! Адски много ми харесва мирното съжителство куче- котета! Красота! Качена снимка

Да си покажа Сънчо колко ми е пораснал, вече на 7 месеца. Райа горката търпи геройски тормоза от него; то не е скачане на главата й, душещи прегръдки, ползване на стомаха за трамплин...
Но смея да се похвала, че пакостите намаляха /пу, пу, да не чуе дявол/. Качена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

И Сънчо съвсем като бебешор, Райа в ролята на възпитателка. Мисля, не съм ви го показвала. Качена снимка

#697 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 10:59 PM

Показване на мнениетоTali, в 04 December 2011 - 09:33 PM, написа:

Прекрасни котенца! Надявам се да им намерите и най- прекрасните домове! Адски много ми харесва мирното съжителство куче- котета! Красота! Качена снимка

Да си покажа Сънчо колко ми е пораснал, вече на 7 месеца. Райа горката търпи геройски тормоза от него; то не е скачане на главата й, душещи прегръдки, ползване на стомаха за трамплин...
Но смея да се похвала, че пакостите намаляха /пу, пу, да не чуе дявол/. Качена снимка

Прикачен файл 04122011 (5).jpg

Прикачен файл 04122011 (7).jpg

Прикачен файл 04122011 (8).jpg

Прикачен файл 04122011 (9).jpg

И Сънчо съвсем като бебешор, Райа в ролята на възпитателка. Мисля, не съм ви го показвала. Качена снимка

Много хубаво клипче. На Сънчо и сега по очите му личи, че е калпазанин.

Благодаря, че харесвате котенцата ми. Женските кажи речи вече са уговорени - едното със сигурност ще замине като подарък за моя позната, а за другите две женски вече имам кандидат, но още е в период на размисъл. А и те са малки. Утре стават на 1 месец. Мъжките засега мисля да задържа за себе си.

Тези снимки са от тази вечер:

Качена снимка

Качена снимка

#698 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2011 - 04:11 PM

Качена снимка

#699 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip