а ти пробва ли първо да го захраниш с други храни?
аз моите първо започнах да им давам да ближат прясно мляко от пръста ми, постепенно започнаха и от купичка (то не беше минаване през купата, топене на носове, винаги имаше по някоя лапа натопена... ;D)
после минах на сиренце, да се научат на по мека храна да използват зъбките, кашкавалче по малко.... и така лека по лека се стигна и до твърдата котешка храна
на около месец бяха тогава.... :blink:
Недоносено коте ???
Публикувано: 25 May 2008 - 08:01 AM
;) Спокоино и аз си имах едно такова котиенце и се беше тъкмо родило (някои го беше сложил в едно кашонче :'( ) Стана ми мъчничко и си го взех- храних го с пипетка след някои друг месец прогледна и сега е на 2 годинки :yahoo: Радвам се че поне го видях и го взех :blink:
Публикувано: 25 May 2008 - 10:17 AM
Здравевйте,
от 2 дни ядем по малко- слагам му в капачка малко консерва или пауч. Отначало започна да го ближе, а после и да дъвче. Опитва се и бейбикет на Р.К. да яде, ама по-скоро още ги смуче. Изяжда мъничко, обаче после не ще да пие вода, а отива да си бозае. Иначе е като торпила вкъщи- засилва се и като стрела се шмугва нанякъде ;D
Пробвах да му накисвам бисквитите във вода и в мляко, ама никакъв интерес- след час никой не ги ще и ги изхвърлям.
от 2 дни ядем по малко- слагам му в капачка малко консерва или пауч. Отначало започна да го ближе, а после и да дъвче. Опитва се и бейбикет на Р.К. да яде, ама по-скоро още ги смуче. Изяжда мъничко, обаче после не ще да пие вода, а отива да си бозае. Иначе е като торпила вкъщи- засилва се и като стрела се шмугва нанякъде ;D
Пробвах да му накисвам бисквитите във вода и в мляко, ама никакъв интерес- след час никой не ги ще и ги изхвърлям.

Вход

Горе
Цитиране +