Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.
Публикувано: 21 May 2008 - 11:41 AM
Цитат
Това на изложба за каква порода?
Публикувано: 21 May 2008 - 12:06 PM
Питам защото:
Цитат
Публикувано: 21 May 2008 - 02:40 PM
Цитат
Питам защото:
Цитат
Защо питаш,
само на теб ли още не ти е ясно, че кучето е едно и също.
Само ламтенето за по големи печалби :->) е различно.
Меренето на егото ви няма да помогне на кучетата.
Понимаеш?

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 21 May 2008 - 09:15 PM
Цитат
Питам защото:
Цитат

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 09:25 PM
Цитат
Цитат
Кольо, :->)производител Д.Катев соб.Димитър Костадинов Димитров,явно колегата се е пообъркал,че е собственост на р-к Балкан.Стават подобни грешки,стига да са несъзнателни. :blink: ;D ;D

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 21 May 2008 - 09:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Кольо, :->)производител Д.Катев соб.Димитър Костадинов Димитров,явно колегата се е пообъркал,че е собственост на р-к Балкан.Стават подобни грешки,стига да са несъзнателни. :blink: ;D ;D

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 10:08 PM
[quote author=SHOMBA link=topic=15607.msg409154#msg409154 date=1211397948]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408589#msg408589 date=1211356471]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408587#msg408587 date=1211356390]
Кольо :->)производител Д.Катев-Разлог соб.р-к Балкан :->)има малки от Кольо на 45 дена
[/quote]
[/quote]
[/quote]........не съм се ПООБЪРКАЛ всезнайко, кажи ми ти ква е разликата щото аз не знам :huh: :huh: :huh:
[/quot
Щом искаш ще ти кажа,че не е твой.Още нещо ще ти кажа,що не кажеш на хората ,че Балкан е собственост на Ламби Лалбев от гр.Балчик,след като си качил снимка на победителя що не обявиш и собственика,така хората остават с впечатление ,че собственика на Балкан си ти. ;D ;D

Публикувано: 21 May 2008 - 10:30 PM
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg409185#msg409185 date=1211399365]
[quote author=SHOMBA link=topic=15607.msg409154#msg409154 date=1211397948]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408589#msg408589 date=1211356471]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408587#msg408587 date=1211356390]
Кольо :->)производител Д.Катев-Разлог соб.р-к Балкан :->)има малки от Кольо на 45 дена
[/quote]
[/quote]
[/quote]........не съм се ПООБЪРКАЛ всезнайко, кажи ми ти ква е разликата щото аз не знам :huh: :huh: :huh:
[/quot
Щом искаш ще ти кажа,че не е твой.Още нещо ще ти кажа,що не кажеш на хората ,че Балкан е собственост на Ламби Лалбев от гр.Балчик,след като си качил снимка на победителя що не обявиш и собственика,така хората остават с впечатление ,че собственик си ти. ;D ;D
[/quote]ТИ СИ ГОЛЯМ СМЕШНИК БЕ ШОМБА,и на мойте кучета взе да правиш сметка :podigravka: :podigravka: :podigravka:на кой да давам обяснение бе :huh: :huh: :huh:......ти затова ли не си признаваш ,че заплождаш на МОИ КУЧЕТА и се правиш на ГОЛЯМ ПРОИЗВОДИТЕЛ И СПЕЦИАЛИСТ,затова ли питаш други хора дали били чисти,защото си .................. :ribok: :ribok: :ribok: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 10:39 PM
Цитат
на кой твой кучета съм правил сметка,че не разбрах???

Публикувано: 21 May 2008 - 10:50 PM
Цитат
Ако говорим за печатни грешки пак ще те ядосам,незнам кой е смешник,но поне зная как се пише "Българиа"
БЪЛГАРИЯ.При теб не е печатна грешка а постоянно така го изписваш "БЪЛГАРИА" :palqcho:.Присмяло се счупеното на пукнатото. :palqcho: :palqcho:

Публикувано: 21 May 2008 - 10:52 PM
Цитат
Цитат

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 10:59 PM
Цитат
Цитат
Ако говорим за печатни грешки пак ще те ядосам,незнам кой е смешник,но поне зная как се пише "Българиа"
БЪЛГАРИЯ.При теб не е печатна грешка а постоянно така го изписваш "БЪЛГАРИА" :palqcho:.Присмяло се счупеното на пукнатото. :palqcho: :palqcho:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 11:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Повтарям,никога ама никога не съм жаплождал при теб,по-никъкъв повод.Ти си заплождал при мен.
Гизда я заплодих при Д.К.Димитров и е получил мъжко право като собственик.Въпреки ,че си се правил на съсобственик и си му забранявал да ми запложда,типично за теб да се правиш на велик.Берта заплодих на Балкан при Ламбо Пенев Ламбов ,когото твърдиш,че не "познаваш"мааалко по-назад в подигравателния си пост в който вместо да ме усмееш смешния излезе ти.Платил съм му 150 лв за заплождането,понеже не искаше мъжко право.Ти къде си във играта?Питам и отговор не искам.Боли истината ,но няма как,ти ме питаш аз отговарям. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 21 May 2008 - 11:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Повтарям,никога ама никога не съм жаплождал при теб,по-никъкъв повод.Ти си заплождал при мен.
Гизда я заплодих при Д.К.Димитров и е получил мъжко право като собственик.Въпреки ,че си се правил на съсобственик и си му забранявал да ми запложда,типично за теб да се правиш на велик.Берта заплодих на Балкан при Ламбо Пенев Ламбов ,когото твърдиш,че не "познаваш"мааалко по-назад в подигравателния си пост в който вместо да ме усмееш смешния излезе ти.Платил съм му 150 лв за заплождането,понеже не искаше мъжко право.Ти къде си във играта?Питам и отговор не искам.Боли истината ,но няма как,ти ме питаш аз отговарям. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 21 May 2008 - 11:52 PM

www.balchevbalkan.hit.bg