Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.
Публикувано: 30 September 2008 - 06:21 PM
Цитат
А пък туй куче го снимах Аз лично,кат бях малък :rolleyes: на една изложба на КК в Перник. ии тва куче го снимах щото ми хареса, да не си помислите че ги разбирам, пък то се оказа любимец и идеал на някои хора :rolleyes: Якорудското :->)
А ти Нико,кога беше малък? :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 30 September 2008 - 08:14 PM
Цитат
А пък туй куче го снимах Аз лично,кат бях малък :rolleyes: на една изложба на КК в Перник. ии тва куче го снимах щото ми хареса, да не си помислите че ги разбирам, пък то се оказа любимец и идеал на някои хора :rolleyes: Якорудското :->)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 September 2008 - 08:22 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 30 September 2008 - 08:55 PM
Цитат
Цитат
якорудския пес е добър,дано да не е закачил от жълтите кучовци на Бината от Якоруда :blink:
Нико бре,ми ти ме обърка,каза преди 5 години,а тогава Бината вече произвеждаше шедьоври ;D

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 30 September 2008 - 09:00 PM
Цитат
Каракачанско куче :->)
На тоз баща му е Мрако- производител Сидер Седевчев. :yahoo:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 September 2008 - 09:09 PM
Анна, до тогава е било живо.
Балчев, ухото му е отрязано много високо. Ше намера и други снимки и ше видиш. Друго досника не казали да покажа а :P Той не ги е и виждал де :'( Я покажи кучето, където купи от Джамал от Сатовча :o май бая кинти се изръси трябва да е хубаво :o
Балчев, ухото му е отрязано много високо. Ше намера и други снимки и ше видиш. Друго досника не казали да покажа а :P Той не ги е и виждал де :'( Я покажи кучето, където купи от Джамал от Сатовча :o май бая кинти се изръси трябва да е хубаво :o
Публикувано: 30 September 2008 - 09:16 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 30 September 2008 - 09:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат