Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.
Публикувано: 03 December 2008 - 12:40 PM
Уважаеми колеги!
С голямо съжаление съобщаваме, че изложбата на 06.12.2008 в с.Динката се отлага, тъй като на този ден БРФК провежда CACIB в гр.София и по правилата, които сме приели, нямаме право да провеждаме изложби паралелно с CACIB.
При определяне на новата дата веднага ще ви информираме допълнително.
Още веднъж моля да ни извините за създаденото неудобство.
Ст.Попов - Председател на НК БОК.
С голямо съжаление съобщаваме, че изложбата на 06.12.2008 в с.Динката се отлага, тъй като на този ден БРФК провежда CACIB в гр.София и по правилата, които сме приели, нямаме право да провеждаме изложби паралелно с CACIB.
При определяне на новата дата веднага ще ви информираме допълнително.
Още веднъж моля да ни извините за създаденото неудобство.
Ст.Попов - Председател на НК БОК.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 December 2008 - 11:49 PM
Цитат
:->)Балчев малко снимки-медалисти и от мен
.......Браво Колега, :->)те да не са от Пекинезите ;Dчувал съм че са класни ;Dот човек с бяла коса винаги има кво да се научи :->)трябва мн да черпиш за малкото Байрумче,на збора в Хасково ;Dа Веско ще ГО глобявам :Абе, ти чуваш ли ме?!: ;D

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 17 December 2008 - 12:23 PM
Цитат
Туй е моя Мунчо :->) Три годишен "карабок" и е свободен за разплод и в двата лагера. За развъдници взимам малко по-скъпо ама си струва парите щото е много чистопороден :OK: Записвания в темата :samodovolen:
tova ako e 4istoporodno ku4e zna4i vsi4ki drugi sa melezi
Публикувано: 17 December 2008 - 12:35 PM
Цитат
Цитат
Туй е моя Мунчо :->) Три годишен "карабок" и е свободен за разплод и в двата лагера. За развъдници взимам малко по-скъпо ама си струва парите щото е много чистопороден :OK: Записвания в темата :samodovolen:
tova ako e 4istoporodno ku4e zna4i vsi4ki drugi sa melezi