- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
CAC - Попово, /обл.Търговище/ 07.06.2008г., комплекс "Ловен дом"-кв.Сеячи
Публикувано: 01 May 2008 - 09:22 AM
В рамките на същата ще има специализирани изложби за породите български барак и българско гонче
За повече информация следете сайта на БРФК или темата във форума.

"Ако не можеш да победиш - бъди смел в опита си!"
Публикувано: 01 May 2008 - 10:28 AM
една такава хубава и спретната изложба като минало годишната !!!
:->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Публикувано: 01 May 2008 - 12:39 PM
Публикувано: 01 May 2008 - 05:13 PM
Ураааааааааааааааааааааа !!!! Там сме !!!! :blink:
Ще ни гостува тойче от морето? ;) Добре сте дошли...което ме навежда на мисълта, че трябва да се погрижим теренът да е добър и за малките породи.
Приемане заявки за участие и въпроси - email: stamen.belchev@gmail.com
Ето още една карта, показваща мястото на изложбата:

"Ако не можеш да победиш - бъди смел в опита си!"
Публикувано: 01 May 2008 - 08:54 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 11:38 PM
Цитат
ABART на последната снимка съм аз с мое куче. И имайки предвид, че правиш реклама аз имам тарифа. А сега да видим ;D :yahoo: :yahoo:
Можете да разчитате на нас като участници, а защо не и още един САС в Търговище, та да станат два ;)
Останах очарован от миналогодишната изложба и вярвам, че тази година ще е още по :Танц:
Приканвам по консервативните да не мислят много и да се запишат за една добра изложба, който вече видимо става традиция за Ловно Сдружение Попово.
Публикувано: 05 May 2008 - 11:45 PM

Публикувано: 06 May 2008 - 12:44 AM
Цитат

ЕЕееее, Петьоооо....таман обмислях да се вдигнем от новото си местонахождение (Несебър) до Попово за тая купа, а то - тя за тебе пак била ;D ;D....ми недей така, демотивираш ни ;)
п.п. Сериозно - аз също цяла година добри отзиви чувам! Браво на организаторите - знам точно, какво ви коства това!!! :->) Много е възможно да ви посетим и ние тази година, особено след като стане известен и съдийския състав...

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 06 May 2008 - 12:48 AM
Публикувано: 06 May 2008 - 12:58 AM
Публикувано: 06 May 2008 - 07:04 AM
Публикувано: 06 May 2008 - 11:47 AM
На Сеска ринга трябва да бъде с по високо окосена трева - около 15 см :P :yahoo:
За Белисима и ЛуцаБ ......хммм.. зя тях ще агитирам собствениците на крави от селото да ги докарат да пасат в близост да ринговете. А може и едно състезаниийце по борба с бикове и булдоЦи да видим :yahoo: :yahoo:
А сега Елитоо....ами Ели през юни месец стандарта на стафа ще бъде променен (от "достоверен" източник го знам :P) и на САС изложби няма да се толерират черно бели стафове и точка. ;D :P
Сега към АБАРТ да се готви да посреща много гости и за да не ме обвинят в лъжа да приготвя агнето и сгрява пеща. :P :yahoo:
Публикувано: 06 May 2008 - 12:01 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »