И това търси дом.
Търси се дом за....
Публикувано: 16 July 2009 - 11:29 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 August 2009 - 12:18 PM
Цитат(bushkata @ Jul 2 2009, 03:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(bushkata @ Jun 19 2009, 08:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(кикита @ Jul 2 2009, 02:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Tozi още ли е там?
Да!
Исключително красиво и сладко куче-като голямо бебе е.Като се задавам и чака филийката започва да врътка дупе и да се кани да папка,а като му я подавам в остата я взима много внимателно без да ми яде и ръката заедно с филийката.И почва да точи лиги чак до земята.Много е сладък,ако можех щях да си го прибера.
Умря.
Цитат(кикита @ Jul 30 2009, 09:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Овчарския си отива бавно,гадно и исключително мъчително.Кучето е в изолатора от много време вече.От около 2 седмици е преместен в карантинна клетка,където условията са повече от кошмарни.Кучето не може да се обърне даже.При това в клетката има още двама съкилийници.Тази среда заварих кучето,абсолютно обездвижено.Задните му крака са атрофирали и не може да се изправя.Лежи омацано в лайна,подгизнало на цимента.Отказва да се храни и е ужасно съсипано.Просто бавно умира...
Имах две несериозни запитвания за него.Уж щяха да го вземат,но си е там.Не можем ли да спасим по някакъв начин това прекрасно куче.Може да живее наистина пълноценен живот и да обича силно стопанина си.Прекрасно животно е.Умно и мило.А умира ужасно...
Ето го!
Имах две несериозни запитвания за него.Уж щяха да го вземат,но си е там.Не можем ли да спасим по някакъв начин това прекрасно куче.Може да живее наистина пълноценен живот и да обича силно стопанина си.Прекрасно животно е.Умно и мило.А умира ужасно...
Ето го!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 02 August 2009 - 03:41 PM
БОК търси дом.

Публикувано: 03 August 2009 - 05:03 PM
Цитат
И той е там, в Ада на Сеславци. Изоставен, гладен и нещастен. Но се държи. За сега... А до кога?
Нека ви представя Пирин. На него не му се умира, не иска да изтлее и угасне, както събратът му по съдба и порода -първо Сеславци, после Мостът под дъгата. А между двете -мъчителни месеци агония и неоправдана надежда..
Нека ви представя Пирин. На него не му се умира, не иска да изтлее и угасне, както събратът му по съдба и порода -първо Сеславци, после Мостът под дъгата. А между двете -мъчителни месеци агония и неоправдана надежда..

Цитат
Млад, красив, здрав, оставен от стопаните си.
Първите дни лаеше, сега вече се е примирил със съдбата си, само лежи и гледа. Няма да издържи дълго там, след месец ще е развалина.
Така става, развъжда се бясно, дават се кученцата на неподходящи хора и това е резултатът. Ама на кой ли му пука - важното е да "развиваме и пазим" породите. А дали кучетата са щастливи - на кого му пука. Важното е породата да не се затрие. Нямам предвид само случая, нагледали сме се на нещастници от всякакви породи как гният в Сеславци или в някой заден двор на 1м синджир.
Първите дни лаеше, сега вече се е примирил със съдбата си, само лежи и гледа. Няма да издържи дълго там, след месец ще е развалина.
Така става, развъжда се бясно, дават се кученцата на неподходящи хора и това е резултатът. Ама на кой ли му пука - важното е да "развиваме и пазим" породите. А дали кучетата са щастливи - на кого му пука. Важното е породата да не се затрие. Нямам предвид само случая, нагледали сме се на нещастници от всякакви породи как гният в Сеславци или в някой заден двор на 1м синджир.