Кога да изкъпя малкото кученце за първи път ?
Публикувано: 17 May 2008 - 08:37 PM
На нас ни се наложи да изкъпем мъника още на двумесечна възраст. За щастие нямахме проблеми след това. Но и аз мисля, че (ако не ви е належащо, разбира се) е по-добре да изчакате ваксините ;) Така или иначе, когато и да изкъпете кученцето, след това го подсушете добре със сешоар, макар вече да е топло времето...
Публикувано: 17 May 2008 - 11:02 PM
Райа я къпах няколко дни преди 2-тата ваксина (беше безобразно мръсна и миришеше много на всякакви гадости- още като я взехме, и 2-рото къпане беше няколко дни преди третата, защото ходихме на вън и цялата беше в кал и сажди... ;)
Иначе вет. каза, че куче по принцип се къпе веднъж на три месеца...
Иначе вет. каза, че куче по принцип се къпе веднъж на три месеца...
Публикувано: 20 May 2008 - 11:47 AM
Здравейте! Къпането на малкото кученце зависи и от породата! :blink:
Публикувано: 20 May 2008 - 03:00 PM
Не е ли най- лесно да отидеш и да питаш вет? ;D
Публикувано: 22 May 2008 - 12:19 PM
еми да прав си обаче искам да попитам ина вас за6тото има мнения които са су6тите кото на вет :blink: ;) :huh: :huh: Искам да ви попитам на ку4ето ноктите са му пораснали много и се закача на бсякуде да му ги изрейа ли :sos: :sos: :sos: :huh: :huh: :huh:[move][move][/move][/move]
Публикувано: 22 May 2008 - 03:52 PM
Мин. път питах вет дали се режат ноктите на кучето, той каза, че само ако порасне много и се завърти до толко, че да се забие в кожата или му пречи да ходи и т.н. ....
Публикувано: 22 May 2008 - 04:45 PM
Цитат
Мин. път питах вет дали се режат ноктите на кучето, той каза, че само ако порасне много и се завърти до толко, че да се забие в кожата или му пречи да ходи и т.н. ....
Ако няма проблем с ноктите (като да започнат да растат на обратно и т.н.) не е нужно, защото като се разхожда, то само си ги изпилва на земята ;)

Публикувано: 22 May 2008 - 06:34 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +