Благодаря много на всички мили хора за милите пожелания ! Радвам се най-много , че сте харесали Рудолфчо и другото ми произведение - тортата Малко се поувлякох в стремажа си да изразя огромната си обич към него и стана доста голяма торта , той омота няколко парчета , а останалат част отиде за другите кучета от квартала да се почерпят , дали някой е ял не знам.Мисля , че малкият плюшко Рудолф остана доволен, защото заспа като труп още рано рано след толкова емоции
Съжалявам за огромното закъснение,но Честит Рожден Ден на прекрасния Рудолф.Пожелавам му много здраве,късмет,щастие и също като своя адаш елена Рудолф да топли сърцата ви дълги години напред.
П.П. Тортата и шапката и малкото костюмче са СТРАХОТНИ
Едно куче е по-добър приятел от когото и да е човек
С малко закъснение Честит Рожден Ден на Рудолф и от мен!Нека ви е живо и здраво момчето и много радост да си носите сълги години.
Обаче е страхотен с тази папийонка,като истински малък кавалер
Благодарим ви отново . Да , Рудолфчо с тази папионка е невероятно сладък като малко момченце, облечено в специален тоалет за Рождения си ден .Много мои приятели, видяли снимките му във фейсбук го оприличиха на келнер , чакащ поредната поръчка хаха
Честит рожден ден на Рудолф, с огромно закъснение! Да ви е живо и здраво момчето!
А малкият карамелен бонбон кога успя да стане на годинка??? И ние ще почнем като майките по бебешките форуми... Много развяти уши и само хубави моменти заедно занапред! И чакаме снимки.
Аз нещо се умотах ...
И Карамела и стопанката му ли имат рожден ден на един и същи ден?
Да ти е живо и здраво пухкавото момиче,много много да те радва ии разбира се повече да слушка вече .
А на стопанката и желая много здраве,щастие,късмет,любов и много хубави моменти с Карамела !
Приятно изкарване и чакаме снимкии
Благодарим за хубавите пожелания! Наистина сме и двете рожденички и малко се позабавихме с всички приготовления. Ходихме и на дълга разходка да се наиграе лудетината, после правихме торта....... Преди малко я ометохме, снимките ще пусна сутринта при първа възможност
Честит рожден ден на красавеца Скай и от нас ! Да е жив и здрав и мнооого щастлив заедно с вас!
П.П. моля да бъде нацелуван и нагушкан специално от мен за празника