! Радвам се най-много , че сте харесали Рудолфчо и другото ми произведение - тортата
 ! Радвам се най-много , че сте харесали Рудолфчо и другото ми произведение - тортата Малко се поувлякох в стремажа си да изразя огромната си обич към него и стана доста голяма торта , той омота няколко парчета , а останалат част отиде за другите кучета от квартала да се почерпят
 Малко се поувлякох в стремажа си да изразя огромната си обич към него и стана доста голяма торта , той омота няколко парчета , а останалат част отиде за другите кучета от квартала да се почерпят  

, дали някой е ял не знам.Мисля , че малкият плюшко Рудолф остана доволен, защото заспа като труп още рано рано след толкова емоции
 , дали някой е ял не знам.Мисля , че малкият плюшко Рудолф остана доволен, защото заспа като труп още рано рано след толкова емоции 

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Наистина сме и двете рожденички и малко се позабавихме с всички приготовления. Ходихме и на дълга разходка да се наиграе лудетината, после правихме торта....... Преди малко я ометохме, снимките ще пусна сутринта при първа възможност
  Наистина сме и двете рожденички и малко се позабавихме с всички приготовления. Ходихме и на дълга разходка да се наиграе лудетината, после правихме торта....... Преди малко я ометохме, снимките ще пусна сутринта при първа възможност