Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 10 December 2008 - 09:01 PM
О, да, и вече е половин огромен кокал ;D
Sesili, благодаря за комплимента :blink:, стараем се да не излагаме името и да се снимаме вкъщи, когато е чистичък. Прочетох темата за груминга и с нетърпение чакам вашите снимки :blink: :wub: на Бенджи.
Sesili, благодаря за комплимента :blink:, стараем се да не излагаме името и да се снимаме вкъщи, когато е чистичък. Прочетох темата за груминга и с нетърпение чакам вашите снимки :blink: :wub: на Бенджи.

Публикувано: 10 December 2008 - 09:41 PM
Цитат
Еее вие в никакъв случай не може да излагате името ;) Иначе е по-забавен когато е мръсен.За снимките дето обещах и аз чакам с нетърпение да видя какво ще се получи :blink:
Публикувано: 10 December 2008 - 10:28 PM
Благодаря на всички. :wub: от нас с Бенджи на милите муцунки.
borqnaaaa, подстригвам го с филажна ножица, иначе не става добре.
Diqna_Stoicheva, все гледам да го докарам, ама нали е американец със силно изразен британски корен ... ;) / поне така мисля/ И все се сещам как след време ми казаха /от магазина/, че никой не го искал, понеже бил грозен :rolleyes:
Sesili, и все пак по-добре да е чистичък ;)
borqnaaaa, подстригвам го с филажна ножица, иначе не става добре.
Diqna_Stoicheva, все гледам да го докарам, ама нали е американец със силно изразен британски корен ... ;) / поне така мисля/ И все се сещам как след време ми казаха /от магазина/, че никой не го искал, понеже бил грозен :rolleyes:
Sesili, и все пак по-добре да е чистичък ;)

Публикувано: 10 December 2008 - 10:59 PM
Цитат
И все се сещам как след време ми казаха /от магазина/, че никой не го искал, понеже бил грозен :rolleyes:
:huh: :huh: :huh: Боже, това не го вярвам! аз не бих пазарувала от този магазин повече. как може такова нещо да кажат, тея са луди за връзване! ти що не им каза, че на фона на служителите в магазина, той е на право за конкурс по красота!!!!! вече имам случаи, при който един такъв тарикат ми пробутваше лоша гранула, като ме убеждаваше, че по-хубаво от това няма и като разбрах какво е правил, от тогава не съм стъпила там.
Публикувано: 11 December 2008 - 08:51 AM
Брани, казвали са го клиенти техни, а не работещите там. Иначе, сигурно е изключение, но е бил гледан доста добре, извеждан на разходка, така че го взех с изградени почти хигиенни навици. Бил им е любимец. А ние като го видяхме си загубихме съня, така се влюбихме в него.