Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 31 January 2009 - 08:18 PM
Брани тортата наистина е страхотна :) мн ми е интересно кученцата на тортата картинка ли са?? :) Sesili представям си какво ти е било след посрещането на Бенджи :) и Мила ме е посрещала зле... но чак такива поражения ЗА СЕГА не сме имали :)
Рина наистина е пораснала мнооого и колко е сладка само :) :wub: :wub: :wub:
Рина наистина е пораснала мнооого и колко е сладка само :) :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 February 2009 - 06:23 PM
скъпи съфорумци, днес е един много хубав нашенски празник - Трифон зарезан :) ха да ни е честит :) днес се зарязват лозята, както повечето от вас знаят. та Макс реши, че е време и той да зареже бъдещото си лозе и да почисти двора си :) ето малко снимков материал :) естествено той се съсредоточи повече върху това да пречи на останалите да свършат малко работа и на няколко пъти се опита да подпали цялото лозе, замъквайки дърва от огъня :)
Публикувано: 02 February 2009 - 09:21 AM
Брани,страхотни снимки както винаги.Иначе и аз мисля,че вие просто не разбирате от лозарство и Макси просто ви показва как става ;D Много :wub: на фурията от нас
Ние вчера ходихме на една доста дълга разходка в морската,но снимките ще ги сваля довечера,а и не гарантирам за качеството :- Ходихме и на плажа и успяхме да се снимаме с лебедите.Имаше и маааалко произшествие-Бенджи и Рони нещо се скараха,но ние ги разтървахме.Срещнахме се и с Рали,но те още не бяха за мъжка компания и беше за много кратко :blink:
Ние вчера ходихме на една доста дълга разходка в морската,но снимките ще ги сваля довечера,а и не гарантирам за качеството :- Ходихме и на плажа и успяхме да се снимаме с лебедите.Имаше и маааалко произшествие-Бенджи и Рони нещо се скараха,но ние ги разтървахме.Срещнахме се и с Рали,но те още не бяха за мъжка компания и беше за много кратко :blink:
Публикувано: 02 February 2009 - 09:40 AM
Ееее Брани наистина момчето ти е помагало а ти не оценяваш помоща му.Страхотни снимки :wub: .
И ние направихме вчера хубава голяма разходка,жалко че неможахме да си поиграем с Бенджи,но другата седмица ако е така хубаво времето като вчера може да си направим една срещичка :yahoo:
И ние направихме вчера хубава голяма разходка,жалко че неможахме да си поиграем с Бенджи,но другата седмица ако е така хубаво времето като вчера може да си направим една срещичка :yahoo:
Публикувано: 03 February 2009 - 10:13 AM
nat8,много хубави снимки :blink: Бенджи ми се струва възмъжал-по едър и погледа му като че ли е друг.Може и така да ми се струва и за това трябва да се видим и да преценя ;D
П.С.nat8,времето беше страхотно и хич не беше студено.Мога да ти кажа само,че изпуснахте един страхотен ден :yahoo:
П.С.nat8,времето беше страхотно и хич не беше студено.Мога да ти кажа само,че изпуснахте един страхотен ден :yahoo:
Публикувано: 03 February 2009 - 07:45 PM
Чудни са ти снимките с тези лебеди, но защо не са повече? :blink: Адашът е чудесен. Как те слуша само :blink: Наистина съжалявам, че не сме били там, но не разбрах, че се уговаряте, а пък ми беше и много студено, замръзнах на поляната ;D
п.с. Благодаря за комплиментите :blink:
п.с. Благодаря за комплиментите :blink: