Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 28 February 2009 - 01:54 PM
xrisi95 мерси много. Така е много са сладки като малки и като я гледам как расте с дни и незнам :)
Публикувано: 28 February 2009 - 07:40 PM
Ох мале какъв е сладур
ние кога ще имаме такава козинка? :P ;)
Публикувано: 28 February 2009 - 08:33 PM
Направих малко снимки на Шери и котето ми, което за разлика от нея само гледа каде да полегне на спокойствие, но скоро не и се е отдавала такава вазможност покраи малката. :P На цвят са еднакви много са ми сладки и двете.
Публикувано: 28 February 2009 - 08:36 PM
Лелеее, какво хубаво бебе! :) :) :P
nat8, да ти кажа и аз се учудвам как изведнъж почна да расте. А помня как след като го подстригахме, растеше едно бааавно и имах чувството, че никога няма да порасне. А сега - всеки ден е с по-дълга козина
:o
nat8, да ти кажа и аз се учудвам как изведнъж почна да расте. А помня как след като го подстригахме, растеше едно бааавно и имах чувството, че никога няма да порасне. А сега - всеки ден е с по-дълга козина
Публикувано: 28 February 2009 - 09:01 PM
nat8,адаша найстина много се е разхубавил
И козинката му изглежда по-дълга и по-пухкава-точно като меченце е
Много целувки за момчето от нас
JujitYy,ние днес видяхме Бъки.Станал е още по-хубав от преди
А с тая козина не ми се мисли като го е прибрал брат кой и как го е чистил-милия беше събрал доста буклуци.Целувки няма да му предавам-аз днес си го намачках :P
ISiNKa,Шерито найстина е голям бонбон.Обаче не знам горката ти котка как ще се справи с набезите на лудетината :D Сигурно е голяма лудница у вас.Нямам търпение да й намачкам слдките ушички
JujitYy,ние днес видяхме Бъки.Станал е още по-хубав от преди
ISiNKa,Шерито найстина е голям бонбон.Обаче не знам горката ти котка как ще се справи с набезите на лудетината :D Сигурно е голяма лудница у вас.Нямам търпение да й намачкам слдките ушички
Публикувано: 28 February 2009 - 10:57 PM
Много е сладичка малката жалко, че не сте от Варна с Шери щеше да падне голяма игра :P ;)
Публикувано: 28 February 2009 - 11:13 PM
Ох няма заспиване при нас, а аз немога да спра да я снимам не, че много ми се получава де :D даже вече иска да ми яде апарата :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +