Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 16 July 2008 - 09:58 PM
Цитат
Малко снимки и на Теди :blink:
Много е готин B) ;D :wub:

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 17 July 2008 - 09:55 PM
Ами съвсем случайно.Sesili тъкмо си тръгваха от срещата когато отдалече се показа едно кокерче.Приликата беше направо поразителна.Веднага разпитах стопанина,за възрастта й,от къде са я взели и разбрах че нямат връзка.Иначе е голяма сладурана.Казва се Лейди и е на 5 мес.Много си допаднаха с Кара и голяма игра падна ;D .Разликите им са съвсем малко- в опашката /Кара има малко по-дълга / ,в козината - Кара е подстригана и по каишките ;D .Надявам се и друг път да се засечем тъй като хората не живеят близо до Морската но от време на време я разхождат за по-дълга разходка.
Публикувано: 19 July 2008 - 09:30 PM
Е за теб не е пораснала, защото си всеки ден с нея, но е мн сладка :) на мен най-ми харесва,дето е във водата, дето и се вижда опашката :) ми сърцата не са задължителни, не всички ветове ги дават, иначе се дават, когато се постави ваксина срещу бяс :) ;)