Interests:Музика,фотография,готварство,биология и кокерии :)
Публикувано: 13 December 2009 - 08:32 PM
Много хубави снимки сте качили всичкиии Blinki страхотно е,че се събирате така Как искам Тоби да си играе с другите кокери, но каквото и да правя той пак ги ръмжи, а понякога и лае.Само е един кокер ,от блока до нас , се разбира А ето го и лошия Тоби, който пък страшно много обича хората
idol ike,страхотни снимки както винаги-просто една копринена прелест Не зная дали сте организирали някаква среща с варненци(нали от известно време не съм много редовен гост на форума),но бих се радвала някой друг път като идвате да се видим(ако имате желание "свиркайте") Поздрави и да намачкаш хубавите момчета от мен.
Мерси много на всички за хубавите думи! Sesili, нямаше как да се видим и с други кокерчета, просто нямахме много време, а и не ставаше за разходка, вятъра беше мнооого силен, а и сняг ни затрупа там.
"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".
Мерси много на всички за хубавите думи! Sesili, нямаше как да се видим и с други кокерчета, просто нямахме много време, а и не ставаше за разходка, вятъра беше мнооого силен, а и сняг ни затрупа там.
idol ike,описваш една нормална зима за Варна Знам,че ще се повторя,но са прекрасни момчетата ти-надявам се някой ден да имам удоволствието да ги намачкам поне малко
Мерси и ние си се харесваме А Рудолф наистина ме изумява как спокойно позира всеки път щом насоча фотоапарата към него - не помръдва???? И тъй като самата аз обожавам да се снимам , та казваме , че има на кой да се метне