Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 27 July 2008 - 10:50 PM
Всички кученца са страхотни-нагушкайте ги и ги намачкайте от мен :meche:.
Тази река се намира на няколко километра от село Сумер,на 14 километра от Монтана.Мястото е невероятно,миналата седмица водихме Рея за първи път,а тя все едно всеки ден е ходила там,толкова смело тичаше по скалите и скачаше във водата-голяма веселба беше ;D.
Тази река се намира на няколко километра от село Сумер,на 14 километра от Монтана.Мястото е невероятно,миналата седмица водихме Рея за първи път,а тя все едно всеки ден е ходила там,толкова смело тичаше по скалите и скачаше във водата-голяма веселба беше ;D.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 July 2008 - 11:59 PM
Страшни снимки, страшна среща, страшни кучета имаше /аз толкова кучета на куп не бях виждала/.
Ивелин:
1. Сара и Зоро имат опашки;
2. Ще те помоля да не си "на всяка манджа мерудия". Една снимка да има, ти слагаш след нея поне два-три коментара. Един е достатъчен, все пак темата е за снимки, а не за коментари от по две думи. Благодаря.
Ивелин:
1. Сара и Зоро имат опашки;
2. Ще те помоля да не си "на всяка манджа мерудия". Една снимка да има, ти слагаш след нея поне два-три коментара. Един е достатъчен, все пак темата е за снимки, а не за коментари от по две думи. Благодаря.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 July 2008 - 07:20 AM
liubka , има ли име тази река? Да я потърся по картата. Ако имаш още някоя снимка от тази река, бих те помолила да сложиш, че ми стана страшно интересно. :blink:
Брани, снимките са невероятни! По често срещи ще трябва да правим май! ;)
Брани, снимките са невероятни! По често срещи ще трябва да правим май! ;)
Публикувано: 28 July 2008 - 02:47 PM
Мисля,че реката се казва Шугавица,но не съм сигурна. Мястото където ходим го наричат "Соповото",но в Гугъла не го намирам. В албума можеш да разгледаш останалите снимки: http://www.album.bg/lubka_djambova/ .

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 31 July 2008 - 09:47 PM
Ехааааа, Брани, страхотни сте!!! Айдол Айк е мнооого доволен! Къде ги има тези красоти и чисти води? Невероятни сте, Макси е много щастлив, ами полага му се след тормоза с подстригването! ;D ;)
Публикувано: 31 July 2008 - 09:54 PM
хе, та много ясно! само дето тука няма да мога да ви впечатля с поляна с мноооооооооооого кучета :) но пък колко баири и езера имаме...ехееее. ние на 31 август смятаме да ходим на изложбата на Банско и после на връх Вихрен....може да се присъедините
Публикувано: 31 July 2008 - 10:02 PM
Мерси за поканата! Но точно тогава сме на специалка за кокери в Сърбия, никога не пропускаме, то при тях, а и при нас е станала вече традиция! Цялата глутница американчета сме там, ще ни стискате палци, ей! ;)
Иначе за баири и езера съм мнооого навита, ще го измислим и това, споко! :blink:
Иначе за баири и езера съм мнооого навита, ще го измислим и това, споко! :blink: