Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 30 September 2008 - 09:48 PM
Хайде, че наспамих достатъчно темата, да дам малко снимки от днешната разходка за реванш. днес срещнах за пръв път черен кокер с подпал на плянката. не бях виждала такъв на живо :) много беше чаровен, Томи на 4 годинки, но доста недръжелюбен :( за сметка на това пък след него намерихме Бъки, НОК-че на 5 месеца и с него стана супер игра :) извинявам се за лошото качество, но всеки път когато не взема фотоапарата, после съжалявам и се задолволявам с качеството на ГСМ - си, което е далеч, под задоволително :)
Публикувано: 30 September 2008 - 10:06 PM
хахха,ами от едни зоомагазин, Елена ни прати там, че било мн яко. и така си беше, но малко скъпичко и си тръгнахме само с кокала, иначе от тук
зоомагазин в София
зоомагазин в София
Публикувано: 01 October 2008 - 05:34 PM
Ами приятелят ми заминава за няколко дена за Бургас и се налага Кара да остава сама близо 10 часа докато съм на работа :( и..... Миналата седмица беше така и като се прибирах заварвах стаята в която я оставях с краката нагоре та и по-лошо - изгризани алуминиеви щори.Това явно го прави от скука и затова.Преди малко минах през зоомагазина и й купих две играчки-голяма радост ;D .
Публикувано: 04 October 2008 - 11:24 AM
В четвъртък бяхме на една огромна кучешка полянка точно срещо зоомагазин Карагьозов и за втори път пускам Вики без каишка :yahoo:Бяхме и с една моя приятелка която има пекинезче но за жалост тя го изкарва вече 2 ден а то е с три дни по-голямо от Викито и я беше многа страх от кучетата :rolleyes:Нея я беше страх по-точно а не кучето и де ;D