Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 22 October 2008 - 04:00 PM
Цитат
Готини снимки девойки! Голяма веселба, голямо нещо! ;D Малкия Бък май намери майстора по клатушкане, в лице на бигъла ;D
;D Има нещо вярно,ама те си се редуваха.
Благодаря ви много.чак се изчервих.Правя ги с голя удоволствие,само дето ми се скапаха батериите утре сме на пазар за нови,че за събота/неделя да са заредени и готови.
Публикувано: 24 October 2008 - 07:30 PM
Не ви ли приличаме на кръстоска между кокер и сетер или нешто подобно?Имаме пухкава козина само отзад на лапичките и ушите а на нейната възраст не трябваше ли да имаме козинка по целите задни и предни лапи,ушите и на главичката :(?Дари е толкова много козинка а е много по-малка от нас.Просто искам да знам вие какво мислите защото когато вървим някаде и повечето хора мислят че сме сетери а по-малката кокери и аз не знам какво да им кажа :(.Ето дне снимки.
Публикувано: 24 October 2008 - 07:51 PM
Много си е хубава. Какво като не е "в стандарта"? Нито едно от Българските английски кокери не е в стандарта. Сара пък има МЪХ, по повече от половината тяло. Като "обрасла" е. И какво? Да не би да не е кокер? Ми не е питбул, кокер си е. Да имахме родословия, да се кахърим защо излиза от стандарт. Ама ний нямаме... Я гледай каква си е хубава... Обичай си я такава.

Nothing but the best is good enough!