Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 29 October 2008 - 09:33 PM
Защо пък не ;)Една баба пък от тука още като видя за пръв път Бъди каза, че ще му изплете нещо за зимата, да видим дали ще си изпълни обещанието ;D
Публикувано: 29 October 2008 - 10:16 PM
ооооо имаме още много но ще пратя снимки в петък вечерта че сега е тъмно и ако я снимам няма да станат хубави :blink:Аз кое ли животно не съм обличала ;D котките ми, имах чинчила но тя почина от старост, кучетата ми 4 до сега съм имала ;D имах и хамстери таралежи папагали са минавали през нас и още кво ли не но тях не съм посмяла ;DТе горките стоят ;DДаже много ми е гадно за това бях на 6 още ништо не разбирах и бях лакирала ноктите на първото ми куче и му бях сложила червило ;D как само съм го измъчила горкото животинче :'(Много ми е гадно като си спомням :'(
Публикувано: 29 October 2008 - 11:30 PM
След двумесечни опити за сближаване и от двете страни резултатите са налице - имаме "мирно съвместно съществуване" между дивака Рей ( вляво) и котака Черньо ( вдясно). Любовта между двамата от време на време бива помрачена от физиологичния процес наречен "хранене на Рей" - тогава приятелството нещо охладнява извендъж ;D ;D

А можете да си представите тия двамата в леглото ми :(, особенно ако реашт да си поиграят примерно в 3 през нощта :rolleyes:

А можете да си представите тия двамата в леглото ми :(, особенно ако реашт да си поиграят примерно в 3 през нощта :rolleyes: