Какъв кокер имате?
Публикувано: 01 September 2008 - 02:44 PM
Аз ,до колкото знам е англичанка,но не сам сигурна в разликата между американски и английски:)Ще ви помоля за разяснение по този въпрос!:)А скоро ще кача и нейна снимка за да можем да се уточним каква е точно:)Но не е мн рошава:)Затова искам да й намеря рошав мъж,но незнам дали някой ще се съгласи да ги смесим:(?И дали е удачно?Между другото си тарсим мъж?!?!?Ако можете да помогнете в това,ще съм ви благодарна:)И пак ако може в тема въпроси и отговори да ми окажете малко помощ?!:) ;)
Публикувано: 01 September 2008 - 03:00 PM
писала съм ви в темата за въпроси и отговори. кучето е МАЛКО за да ражда. как така не знаете каква е точно. разкажете от къде сте я взели. разликата между американския и английски е много повече от една рунтава козинка. това са две различни породи и те не бива да се смесват. аз лично ви съветвам да не я заплождате. писала съм ви в другата тема защо. ако имате въпроси питайте, но дайте повече инфо за кучето.
разгледайте снимките във форума - Кара, Бък, Мареа са американски, неродословни кокери. Айк, Зоро, Мортиша, Йоша, Амба, Рафи са американски родословни кокери. Моят Макси, Бенджи, Рея, Голди, Бъди, Нандо, Вики и др. са английски неродословни кокери. родословни за съжаление в БГ няма. погледни стандарта на двете породи във форума и ще видиш разликите :)
разгледайте снимките във форума - Кара, Бък, Мареа са американски, неродословни кокери. Айк, Зоро, Мортиша, Йоша, Амба, Рафи са американски родословни кокери. Моят Макси, Бенджи, Рея, Голди, Бъди, Нандо, Вики и др. са английски неродословни кокери. родословни за съжаление в БГ няма. погледни стандарта на двете породи във форума и ще видиш разликите :)
Публикувано: 01 September 2008 - 08:17 PM
:)дам вече отговорих и благодарих за зададения вапрос във въпроси и отговори:)благодаря и тук :)ами повече инфо...:)дребничка е като цяло,повечето я мислят за 4-5 месечна а тя е на год.златиско кафеникава,ами какво др?утре като излизаме ще и направя снимки и вие ще кажете:)ще проверя там кадето казваш:)миси още веднъж:)
Публикувано: 01 January 2009 - 10:38 PM
аз цъкнах Кръстоска между кокер и друга порода тъй акто моет е бретонски кокер..или нещо се бъркам..

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D