Хранене на кокера
Публикувано: 08 January 2009 - 03:50 PM
:blink: Здравейте, и аз май направих голяма грешка, като започнах да му давам варен ориз с пилешко месо, и сега не иска да яде само от гранилите подушва ги лапа най много 1- 2 и започва да се оглежда за друго, а днес дори не закуси, на обяд му седяха така ,както ги бях сипала. Но и друго ми напвари впечатление, когато му давам гранули от моята ръка яде, и незнам как да постъпя :( ???
А при вас как стои въпроса с портокала,когато го надуши направо полудява, на няколко пъти съм му давала 1- 2 хапки, това вредно ли е ?
А при вас как стои въпроса с портокала,когато го надуши направо полудява, на няколко пъти съм му давала 1- 2 хапки, това вредно ли е ?
Публикувано: 08 January 2009 - 03:54 PM
anni1981,по-напред сме писали точно по твоя въпрос.Но ще ти обясня на кратко-слагаш паницата с гранулите и оставяш за 20мин.(приблизително не е казано точно толко) ако яде яде.После вдигаш паницата и слагаш на следващото хранене и така може да гладува няколко дни,но после ще се откаже.Както казва самотната-куче доброволно от глад до сега не е умряло ;)
За портокала не съм много сигурна дали трябва или не.
За портокала не съм много сигурна дали трябва или не.
Публикувано: 08 January 2009 - 04:07 PM
и Самито беше почнал да не яде гранули,макар че не сме му давали преди да яде само нещо друго.И аз като му давах от ръка ядеше но сам не искаше,но се научи че друго няма и си ги яде, някой път от сутринта ги изяжда чак на обяд,но ги изяжда.А за портокала,и ние сме му давали и го яде,но той обича всякакви плодове и зеленчуци и не мисля че това е вредно за него. :blink:
Публикувано: 08 January 2009 - 06:13 PM
При Скай също имаше време в което не искаше да яде гранули.И ние му слагахме гранулите за 20мин, не ги ли изяде чак на следващото хранене му ги даваме пак.И накрая започна да яде и тях.И сега каквото му сипя всичко изяжда веднага.А за портокали Скай не ги обича.Той не яде портокали,мандарини,киви и маслини.Но за сметка на това обожава банани и ябълки.
Публикувано: 08 January 2009 - 07:38 PM
На Бъди не съм му давала портокал, само като го помирише и почва да киха, но за сметка на това е голям любител на ябълките ;D
Публикувано: 15 January 2009 - 11:53 AM
А за храните на "Happy dog"- знаете ли дали са качествени?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 January 2009 - 12:15 PM
Аз лично не съм ползвала нито една от храните (Happy dog,Carocroc и Нутрам).За Нутрам съм чувала доста добри отзиви-даже има отделна тема в раздела за хранене за Нутрам-а.Пусках търсачката за отделните храни,но ми показва само вашите мнения,но съм сигурна че съм чела за тях в темата за хранене ако искате поразровете там.
Публикувано: 15 January 2009 - 12:33 PM
Carocroc съм я давала само на котката, на кучето не съм. Но не може да се каже "по-хубава ли е" от Нутрам. Много е относително. Сравни си състава и виж кой повече ти харесва. Освен това не се знае и на самото куче как точно ще се отрази.
Happy dog не е ли среден клас?
Happy dog не е ли среден клас?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 January 2009 - 06:25 PM
За Happy dog , знам, че е немска. На една изложба в чужбина сме печелили един чувал, който бе супер-премиум клас, и бе за работни кучета, та го дадох на едно баш работно малиноа, че доста силна бе за нас. ;)