Хранене на кокера
Публикувано: 20 September 2010 - 06:38 PM
Публикувано: 20 September 2010 - 07:00 PM

Публикувано: 21 September 2010 - 10:19 PM
Публикувано: 23 September 2010 - 05:49 PM
Нещата ще се оправят,но за момента 12 лв са ми малко множко.

Поздрави от нас с Бето.

Публикувано: 23 September 2010 - 06:48 PM
Има и по-ниски цени на същата храна, на подобни в нейния клас. Както и има храни като Нутра Голд и Нутра нъгетс /за подрастващи кучета до 1 година /които са на половината на тази цена да речем.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 September 2010 - 12:01 PM

Ако въпроса е прекалено глупав,може малко МОД да ми се скара и да изтрие питането :)

Публикувано: 25 September 2010 - 02:38 PM
Но нямаш място за притеснение. Просто си вземи един филтър някакъв за кана, те са механични, и така ще имаш кристална вода. Няма нужда да я вариш, еле па да даваш калций /ей как мразя тоя калций/.
Тъй че, споко :)

Публикувано: 14 December 2010 - 02:20 PM

Публикувано: 07 January 2011 - 09:53 PM
Публикувано: 08 January 2011 - 01:02 PM
Относно храненето. Сменете си зоомагазина. Зоомагазин, в който препоръчват най-ниския клас храна не бих посещавала. Ветеринаря ви е дал хубава храна, повръщането може да се дължи на съвсем други причини, не на качеството на храната. Но може и самата марка да не понася на коремчето.
Това, което аз на ваше място бих направила е следното - понеже кучето е прекалено малко, би трябвало да си стои с майка си още, храната с която се започва е Интестинал /това е вид, не марка/. Интестинала е хубаво да се даде поне един пакет /около 1кг общо/ да изяде и малко преди да свърши да започне да се смесва с вече избрана според нуждите качествена храна. Под качествена разбирам висок клас, не шарена, с месо, подходяща за бебета и подрастващи кучета от средни породи. Марки сме дискутирали тук много пъти, всеки има пристрастие към различна, но най-хубавите са Eukanuba, Pro plan, Royal canin, Hill`s и т.н.
Искрено ви съветвам да не правите грешката като мен преди години да се подвеждате по реклама или шаренко в гранулата, това е сигурен признак, че гранулата е пълна с царевица, а не с нужното количество месо.
Насреща съм да отговарям на всякакви въпроси.
Хранете засега по 4 пъти на ден, след месец може да минете и на 3 пъти. Ако давате качествена гранула може да се храни и расте само на нея, тя ще е достатъчна. За глезене вече може да се дават различни натурални неща - месо, яйца, кисело мляко, бисквитки.
П.п. Малката калпазанка е много сладка, да ви е жива и здрава и да ви радва много.

Публикувано: 09 January 2011 - 08:04 PM
Незнам то си е и до стомахчето на кученцето, но все пак ... :)