Хранене на кокера
Публикувано: 06 October 2011 - 04:48 PM
Ясно е, че храната е гранула, но кой вид е? Би трябвало да е за подрастващи от средни породи, т.е. медиум джуниър?
Не казахте екскрементите меки ли са, твърди ли са?
И това с яденето на котешките акита трябва да се спре по някакъв начин.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 07 October 2011 - 11:16 AM
АКо са меки по принцип всеки път това значи, че или прехранвате или давате много често.
Опитайте няколко дни да давате само 3 хранения.
Аз как съм реши;а проблема с достъпа на кучето до тоалетната на котката - просто кучето няма достъп до помещението, в което се намира тоалетната. Котката се пуска там, кучето не. И всякакви оправдания и причини да не се направи са маловажни, поради факта, че ако кучето се наяде с камъчетата бентонит или силикон може да си "циментира" стомаха и тогава се налага отваряне за да се спаси, ако има време. Затова сериозно помислете какво ще правите с тоалетната.
П.п. Под меки се има предвид безформени до течни.

Публикувано: 09 October 2011 - 11:58 AM
samotnata, в 04 August 2011 - 01:44 PM, написа:
Фактът, че кучето я харесва не е показателен. Некачетсвените храни често се харесват повече на вкус, заради добавените изкуствени овкусители, които са по-силни.
Това е така. Аз лично винаги гледам какво пише, все пак храната е много важна част от развитието на кучето!
Публикувано: 27 October 2011 - 01:44 PM
Публикувано: 27 October 2011 - 03:17 PM
По специализираните зоомагазини се продават доста по-качествени лакомства за кучета.
Има бебешки бисквити, има лакомства с много месо. Намерете такива, няма какво да се наливат пари за рекламите на педигри.

Публикувано: 27 October 2011 - 05:02 PM

Публикувано: 27 October 2011 - 11:38 PM

Публикувано: 01 December 2011 - 05:08 PM
Публикувано: 01 December 2011 - 05:10 PM
Сара така ми ги гълташе едно време. Известно време й давах яденето от ръка, една по една гранула, научи се, сега яде нормално.
Иначе гранулите не трябва да се киснат, губят се някои свойства. Особено ако имат грижа за зъбите.