Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 16 June 2009 - 05:58 PM
milenkaaaaaaa да нацелуваш поспаланка от нас.
Публикувано: 24 June 2009 - 06:26 AM
Публикувано: 24 June 2009 - 04:17 PM
LEA,само да допълня-че сте просто прекрасни на снимките,особено на тези,на които Леа е легнала и има тревичка пред нея.меко казано страхотни снимки-на едната е като истински лъв,полегнал и зачакващ плячката си(мисля че е пред,пред,последната снимка).най-благородно завиждам на Леа,сигурна съм че е прекарала чудесно.
ние даже сме почти съседи трябва да се организираме да се срещнем с Ланди и Леа,нали не бъркам ,че вие сте от Левски?
ние даже сме почти съседи трябва да се организираме да се срещнем с Ланди и Леа,нали не бъркам ,че вие сте от Левски?
Публикувано: 24 June 2009 - 06:30 PM
Sara08, в Jun 24 2009, 11:40 AM, написа:
А сега да видим кой си лепи найковете
иначе сте много хубави
п.С абе защо поста ми се поства два пати,преди имах един се беше постнал дори 3 ?
п.С абе защо поста ми се поства два пати,преди имах един се беше постнал дори 3 ?
Благодаря и вие сте резкошни.А на найковете им завинтваме шиповете,това са шпайкове за лека атлетика.
Публикувано: 28 June 2009 - 07:28 PM
ето малко снимки от бебешките години на Айра,когато се запознаха с татко Роби на тревата.
малкото бебе е Роби-младши,прекръстен на Айс с най-добрите стопани на света и снимка вече като мечок.
снимките съм ги пускал и преди,но като обновиха форума изчезнаха.
малкото бебе е Роби-младши,прекръстен на Айс с най-добрите стопани на света и снимка вече като мечок.
снимките съм ги пускал и преди,но като обновиха форума изчезнаха.

Вход

Горе
Цитиране +