Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 23 November 2009 - 04:12 PM
Мерси на всички.sara92 нямах ме проблеми ,явно всички сме си възпитали мечките доста добре .Единствено Майк го няма на общата снимка ,защото тръгнаха бързо ,че пътуваха за провинцията.Мечетата толкова много се разбираха ,че дори и той не се нападаше с другият мъжкар Лео при условие че е доста нападателен и съм го виждала какво прави с други мъжкари.Сякаш им беше много интересно сред толкова себеподобни.С две думи от 6,30 до 22,30 не е малко време и изкараха всички заедно.Малко ИЯ се изнерви от котките в заведението ,че за разлика от другите мечета тя знае къде се крият
Иначе най си игра с Лея
те двете калпазанки се познават .Пак благодаря на всички които дойдоха и се надявам скоро да спретнем едно общо парти и с другите мечета .Пък и от другите градове може да дойдете
,няма да е лошо да ги настискаме и вашите мечета
Голям купон пада.Целувки на всички от мен.

Публикувано: 23 November 2009 - 08:04 PM
Здравейте,разглеждам снимките тук и все се каня да попитам,защо нашите чау чау на визия някак си се различават от да речем тези в руските саитове или да разбирам че има различни модели.................или, че твърдението за чау чау че са единствената запазена като 100% чиста порода за България не важи
Публикувано: 23 November 2009 - 11:41 PM
Към Ия: Адски сладурскоооооооооооооооо парти сте си спретнали бе душичкиии
Към pacho1972: Въпросът ти наистина е много хубав и надявам се да породи приятен разговор, а не разгорещен спор

Към pacho1972: Въпросът ти наистина е много хубав и надявам се да породи приятен разговор, а не разгорещен спор

Публикувано: 24 November 2009 - 10:17 PM
Здравейте на всички.Нямаше ни цяла седмица и сме пропуснали много.Пожелавам на ИЯ (с малко закъснение),да расте все така красива и да радва много години своите стопани.А сега ще ви покажа малко снимки на Ричи.За съжаление имам само негови снимки,а на другите кученца нямам.Той се развива много добре,малко палаво и здраво 4-ри месечно чау е станал.Неговите стопани са много щастливи,че имат толкова жизнено и красиво животинче.Казват че е малко инатест.На моменти правел каквото си иска,но бързо му показвали кой командва.Надявам се да ми пратят и други снимки на Ричи,за да виждате всички как расте.Целувки на всички мечета
Публикувано: 25 November 2009 - 05:21 PM
sladka69, много е чаровен този Ричи.Пожелавам му да носи много щастие на своите стопани .На кого прилича на майка си или на баща си.И мерси за пожеланията за ИЯ тя става све по голяма лудетина и пазачка .Пази най вече мама от тати вечер

Публикувано: 25 November 2009 - 09:34 PM
Sara08, tanito каза ,че Лея не съществува но скоро ще качи снимки на Гордан от бебешките му времена.Той все пак е много красив мъжкар.
Публикувано: 26 November 2009 - 12:19 AM
Публикувано: 27 November 2009 - 08:48 PM
здравейте на всички ето ги вчерашните снимчици където ги бяхкачила на Горди като малък но са със по добро качество на едната снимчица е със една моя позната
това са снимките докъдето направи 1 годинка има още снимки като е бил малък но първо ще трябва да ги снимам със цифровия фотоапарат и после да ги кача за да го видите какъв сладур е бил като бебенце има тука снимка и като по голям след като е направил 1годинка дори и по голям
това са снимките докъдето направи 1 годинка има още снимки като е бил малък но първо ще трябва да ги снимам със цифровия фотоапарат и после да ги кача за да го видите какъв сладур е бил като бебенце има тука снимка и като по голям след като е направил 1годинка дори и по голям