Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 04 January 2010 - 04:20 PM
Ех, тази Валенсия
като зимна приказка
Публикувано: 06 January 2010 - 02:24 PM
Здравейте нов съм във форума. Имам Чао-Чао на 7 месеца. Казва се Дарк. Нищо незнам за тази порода лутам се из форума.. моля някой да си даде скайп и да ми помага когато изпадам в неудобни ситуаций много ви се моля.. ae_085.gif сега ще сложа негови снимки... Много ви моля просто незнам нищо дайте си скайп да се консултирам с вас ...
Публикувано: 18 January 2010 - 12:02 AM
Скоро не сме пускали снимки .Някой от тях са стари ,на други ИЯ е на среща с Майки .И си фръцкаше дупето щот беше и разгонена, накрая тъжно го гледаше как си тръгва.
*LEA* борбата на мецка със синът ми е заради твоят подарък -пуделчето ,което ИЯ обожава
И пак да се похваля от храната която ядем в момента ,ИЯ се променя всеки ден направо и козината и става супер ,а опашката коята бяхме изяли от влагата на Цигов Чарк вече почти порасна каквато си беше .
Айде пускайте и вие снимки, че много замря този форум.

*LEA* борбата на мецка със синът ми е заради твоят подарък -пуделчето ,което ИЯ обожава
Айде пускайте и вие снимки, че много замря този форум.
Публикувано: 19 January 2010 - 01:08 PM
сесе, ми ти като изчезна ни загуби дирята
Качи някоя снимчица и на Ира да и се порадваме .И хайде да се организираме да се видим някой път.Пък дано да се съберем повече хора този път.
Публикувано: 19 January 2010 - 01:11 PM
Цитат(IA--- @ Jan 19 2010, 01:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
сесе, ми ти като изчезна ни загуби дирята
Качи някоя снимчица и на Ира да и се порадваме .И хайде да се организираме да се видим някой път.Пък дано да се съберем повече хора този път.
Бройте нас)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 19 January 2010 - 10:58 PM
Ех, тоз Арчи какво легло си има
с възглавничка ,като принц.И как е порасъл.
сесе, какво стана с кака Ира ,добре ли е.Искаш ли да се видим в Южният парк събота или неделя.
сесе, какво стана с кака Ира ,добре ли е.Искаш ли да се видим в Южният парк събота или неделя.
Публикувано: 20 January 2010 - 09:09 AM
Цитат(IA--- @ Jan 19 2010, 11:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех, тоз Арчи какво легло си има
с възглавничка ,като принц.И как е порасъл.
За съжаление Ира е на антибиотик. Свободна съм и ще бъде чудесно да се срещнем.
Публикувано: 20 January 2010 - 05:20 PM
Ще се чуя с тях и ако са свободни ще дойдат.

Вход

Горе
Цитиране +