Мен ако питаш е разкошна на всичките.
Фотогалерия на нашите любимци

Публикувано: 17 April 2010 - 12:27 AM
Цитат(milenkaaaaaaa @ Apr 16 2010, 10:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сарка е разкошна на последната снимка  

Мен ако питаш е разкошна на всичките.

Публикувано: 18 April 2010 - 11:30 AM
						Sara92, прекрасен е мечо! Много да го радваш, ей! 

Публикувано: 19 April 2010 - 10:52 AM

Публикувано: 24 April 2010 - 09:55 AM
						Да, Боби. И аз се родих, откакто го направиха. Дано навсякъде в БГ помислят за доброто на домашните ни любимци, а не само да създават забрани.

Публикувано: 29 April 2010 - 02:48 PM
						Аз с моите  две леви ръце  поофъках задницата на  Лео, като гледах  едно  упътване по груминг на сайт за руски  чау-вци. Мъкаааааааа, не ми давайте  ножица никога.
Или пък обратното - дано със всеки път става все по-добре.

За сравнение - горе-долу това е било преди, само че с по-дълги "гащи" отзад:

Приемам замерване с домати и яйца:доматите ги предпочитам чери, яйцата - от пъдпъдък:-)))))))
Имаше още тук таме за дооправяне, махнах стърчащите поражения.

Или пък обратното - дано със всеки път става все по-добре.
За сравнение - горе-долу това е било преди, само че с по-дълги "гащи" отзад:
Приемам замерване с домати и яйца:доматите ги предпочитам чери, яйцата - от пъдпъдък:-)))))))
Имаше още тук таме за дооправяне, махнах стърчащите поражения.

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 29 April 2010 - 05:20 PM
						Furia_S , какво ти пречише на Лео страхотното дупе 
 .Чела наща и решила да го използва за опитно зайче 
 .Сега заслужаваш да пуснеш на Лео едно филче с авангардни прически и да му връчиш ножицата 
 .И да не си посмяла да му пипнеш готината опашка 
 ,че както се взираш на онези дълги кичури 
 .
Майтапя се,голям сладур е
  .Има още доста по него козина.Ти от отдавна му беше хвърлила око на гащиге.Ама не го закачай,моля те 
 .Толкова е чаровен 
 .Аз обаче за този проблем с хигиената използвам Ice On Ice  http://grooming.bg/p...p?id_product=62 и съм доста доволна.
tigi , за хубава козина се комбинират три неща.Храната, козметиката и добавките.И ще постигнеш добър резултат.

Майтапя се,голям сладур е
tigi , за хубава козина се комбинират три неща.Храната, козметиката и добавките.И ще постигнеш добър резултат.

Публикувано: 29 April 2010 - 05:40 PM
						Ия, 
ама ако знаеш статия колко подробна беше, стъпка по стъпка и със снимки. Трябва да помоля авторката за разрешение да я преведа и да споделя с вас - то как да не ме засърбят ръцете да опитам!
Опашката пак ще му порасне, с това се утешавам.
Трябва И това което съветваш да му взема. Май месец ще пътувам, като се върна ще пазарувам козметика за него като невидяла, познавам се аз:-)))
Тиги,
след кастрацията често кучето се окосмява по-обилно, макар че аз като го гледам моя май няма драстична промяна, виждала съм кучета с косъма като на Айра - е, има пък огромен плюс, по-лесно понасят жегите.
Сесе,
мерси, ама май се попрестарах. Опитах се да му направя опашка като на този мъжки тук, ей отзад се вижда че не му е много дълга:

ама ако знаеш статия колко подробна беше, стъпка по стъпка и със снимки. Трябва да помоля авторката за разрешение да я преведа и да споделя с вас - то как да не ме засърбят ръцете да опитам!
Опашката пак ще му порасне, с това се утешавам.
Трябва И това което съветваш да му взема. Май месец ще пътувам, като се върна ще пазарувам козметика за него като невидяла, познавам се аз:-)))
Тиги,
след кастрацията често кучето се окосмява по-обилно, макар че аз като го гледам моя май няма драстична промяна, виждала съм кучета с косъма като на Айра - е, има пък огромен плюс, по-лесно понасят жегите.
Сесе,
мерси, ама май се попрестарах. Опитах се да му направя опашка като на този мъжки тук, ей отзад се вижда че не му е много дълга:

Публикувано: 29 April 2010 - 06:12 PM
						Стига с това сърбене на ръцете,че 300 и няколко лева съм платила на куриера.А нали знаеш и за колета от Москва,какво очаквам.Къде ще ходиш да ти поръчаме да донесеш  по нещо 

Публикувано: 29 April 2010 - 06:14 PM
IA---, в 29 April 2010 - 06:17 PM, написа:
Стига с това сърбене на ръцете,че 300 и няколко лева съм платила на куриера.Къде ще ходиш да ти поръчаме да донесеш  по нещо
А, там няма такива работи, иначе щях да направя дълъг списък.
Аз напротив чакам да получиш пратка да омитам всичко от поръчаното като стигне, ако никой друг не ги ще тези спрейчета (мале че съм алчна):-))))

Вход

Горе
 Цитиране +