Фотогалерия на нашите любимци

Публикувано: 25 May 2010 - 12:27 PM

Публикувано: 25 May 2010 - 12:42 PM

Публикувано: 25 May 2010 - 12:49 PM
Криси, малкия е страхотен, не мога да повярвам колко е пораснал - беше едно бебе та бебе, а сега е едно напето юначе:-)))))

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 25 May 2010 - 02:34 PM

Публикувано: 27 May 2010 - 06:49 PM
Нашите домашни любимци във форума тук са в пъти по добри от тези.Много се разочаровах.Когато взех каталога за изложбата и видях ,че ще има чаута се накефих ,представях си ги прекрасни,а те какви излязоха.Ужас, вижте сами.
Ето първо и Сиана в клетката.

Публикувано: 27 May 2010 - 07:30 PM
Цитат

Публикувано: 27 May 2010 - 08:29 PM
Ох, мъка, мъка, и това изложба ранг ЦАЦИБ.
тези и да ми ги подаряват - ще бягам през глава далеч.

Публикувано: 27 May 2010 - 09:15 PM

Публикувано: 27 May 2010 - 09:21 PM
Не забравяйте че нашите чау също идват в повечето случаи от там. Въпроса е в това, че всеки взел като мен от зооборсата или зоомагазина кучето си може да го води за експертна оценка. Съвестните стопани не го правим това.
Много моля да не почваме с това "сръбските изложбени са по-кофти от нашите пет-класа". Моля. За всеки стопанин неговото куче е най-прекрасно.
Просто това е един много показателен и сериозен материал, върху който да се замислим: ето ТОВА не бива да го правим ние самите. И ако искаме породни представители, то трябва да се потрудим, да потърсим, да внесем от проучен развъдник и да работим за породата.
:-)))

Публикувано: 27 May 2010 - 10:11 PM
krisi567, в 27 May 2010 - 09:20 PM, написа:
Напротив мила, кремавото не струва и пет пари.Просто ти харесва цвета.Опашката му е навита и весела, ушите са магарешки ,широко поставени а очите течат, особено на червеният мъжкар.Виждала съм и твоят и този на живо и трябва да ти призная , нищо че нямате родословие ,твоят е в пъти по добър.И в походка и в стойка и пегминтация, поне за сега.Като израстне, не знам.Дано така да си остене с тези показатели.
Но искам и нещо друго да ви кажа .Ние ги критикуваме но те поне изкарват някакви чаута тава си е труд, наистина.И старшно ме заболя като ми казаха, виждайки реакциата за цената.
-А твоето чау къде е, защо не е тук.
Как да му обясня ,че не цената му ми е проблема, а и дали ще иска да ме разбере.

Публикувано: 27 May 2010 - 10:30 PM
не съм съгласна с това че те вършели нещо, поради простата причина че щом ТОВА е върхът на айсберга при тях на ЦАЦИБа, то представям си какво е дъното.
Да не би като внесох онази женска от Иркутск и съм ходила да я взимам от Москва си затраях и потулих историята за диагнозата й? Бих могла, още повече че кучката порасна породна и с документи - новите стопани й показваха снимките. Така че всеки стопанин, имащ куче, което го води по изложби, трябва да има съвест и етика. И много знания. А не само защото е с документи и аре в ринга бла-бла-бла. Стопаните са най-малко виновни в този случай, отговорни за това са развъдчиците и съдиите. Стопанина може да прогледне и да откаже да участва в дадена изложба - това го може единствено. Ама колко такива ги познаваме?

Публикувано: 29 May 2010 - 10:11 AM

Публикувано: 29 May 2010 - 02:08 PM
Ами като те мързи да го къпеш-решеш-подстригваш взимай си късокосместо и не я мъчи животинката.
Макар че, трябва да призная, гледката на нашите кучета когато са намокрени е направо комична:-)))

Публикувано: 29 May 2010 - 02:28 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

Публикувано: 29 May 2010 - 06:13 PM
Furia_S наистина нашите чаута са смешни когато ги къпем, ама Лео е много сладък на тези снимки.
grigo009, заповядай когато искаш да гледаш тук.Ние много си обичаме чаутата и полагаме доста грижи за тях.А и не се учудваме ,че ти харесва нашата порода, то нащо гордже си е най хубавото.
Ето снимки на ИЯ и Сиана.

Вход

Горе
 Цитиране +