Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 11 January 2011 - 08:03 PM
сесе
Благодаря ти, едни приятели фотографи ми бяха на гости от Москва, аз не умея да снимам така - с две леви ръце съм, а и нямам такава техника и не мога да обработвам в Пикаса, но го обичам този кадър - все едно го виждам как лети към мен :-)))))
Благодаря ти, едни приятели фотографи ми бяха на гости от Москва, аз не умея да снимам така - с две леви ръце съм, а и нямам такава техника и не мога да обработвам в Пикаса, но го обичам този кадър - все едно го виждам как лети към мен :-)))))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 27 January 2011 - 06:47 PM
Е, и аз малко да се посмея.
Вчера пристигна клетката на Фей, с която ще ходим по изложби.И за да се чувства комфортно ,поръчах най голямата.И тъй като кучетата обичат да си имат леговище,тя сама си влиза и играе .Ия също много я хареса. А синът ми веднага я обърна на игра.За което съответно получи захапване от малката калпазанка,за дето и влиза в дома
.Ия обаче като го гледа вътре и страда, пази го и плаче за него.

Вчера пристигна клетката на Фей, с която ще ходим по изложби.И за да се чувства комфортно ,поръчах най голямата.И тъй като кучетата обичат да си имат леговище,тя сама си влиза и играе .Ия също много я хареса. А синът ми веднага я обърна на игра.За което съответно получи захапване от малката калпазанка,за дето и влиза в дома

Публикувано: 28 January 2011 - 01:21 PM
Eto i noviat mi lubimec debelia Charley na 3 meseca 12kg
[/URL
golqm paza4 e xaxax
ima erarhiqq
eto i albuma koito iska da go razgleda skoro 6te naprabq i s drugite mi ku4eta :) [url="http://www.album.bg/whitedeath/albums/152682/"]My link
КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
Мод.

КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
Мод.
Публикувано: 29 January 2011 - 02:24 AM
сесе, в 27 January 2011 - 06:25 PM, написа:
Ия, страхотни снимки (само за конкурс са)!
Много са сладки двамата!
Смяла съм се от сърце!

Мерси сесе, и аз много им се смях

Ира е направила страхотна опашка,много ме кефи

Публикувано: 30 January 2011 - 06:19 PM
Един зимен ден от живота на чау или "Куче да си днешно време". Сериал.
След сутрешна разходка, след още първия сняг ежедневието на един чау минава гору-долу така:
Ей, там е студ и сняг, поне на балкона ме пуснете, преди да сте махнали снежеца от там.

Оха, пуснаха ме докато разчистват, браво-браво, сещат се за мен двукраките.

Двукраките го екипираха за поне трети път и тръгнаха на разходка. Естествено ни посреща нашата приятелка - Мадам Табуретка Уличница Прекрасна. Привет!

Ей, кой там облайва? Ха бой де!

Виж какво намерих, пръчкаааа!

След сутрешна и дневна разходка по няколко пъти - последната.
До пролетта всичките да са с пуснати фарове!

Поредна пръчка:

Доволен съм, утре пак. Лека нощ.
След сутрешна разходка, след още първия сняг ежедневието на един чау минава гору-долу така:
Ей, там е студ и сняг, поне на балкона ме пуснете, преди да сте махнали снежеца от там.

Оха, пуснаха ме докато разчистват, браво-браво, сещат се за мен двукраките.

Двукраките го екипираха за поне трети път и тръгнаха на разходка. Естествено ни посреща нашата приятелка - Мадам Табуретка Уличница Прекрасна. Привет!

Ей, кой там облайва? Ха бой де!

Виж какво намерих, пръчкаааа!

След сутрешна и дневна разходка по няколко пъти - последната.
До пролетта всичките да са с пуснати фарове!

Поредна пръчка:

Доволен съм, утре пак. Лека нощ.

Чау - кучето, близнало небето...