Фотогалерия на нашите любимци

Публикувано: 11 January 2011 - 08:03 PM
						 сесе
Благодаря ти, едни приятели фотографи ми бяха на гости от Москва, аз не умея да снимам така - с две леви ръце съм, а и нямам такава техника и не мога да обработвам в Пикаса, но го обичам този кадър - все едно го виждам как лети към мен :-)))))

Благодаря ти, едни приятели фотографи ми бяха на гости от Москва, аз не умея да снимам така - с две леви ръце съм, а и нямам такава техника и не мога да обработвам в Пикаса, но го обичам този кадър - все едно го виждам как лети към мен :-)))))

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 27 January 2011 - 06:47 PM
						Е, и аз малко да се посмея.
Вчера пристигна клетката на Фей, с която ще ходим по изложби.И за да се чувства комфортно ,поръчах най голямата.И тъй като кучетата обичат да си имат леговище,тя сама си влиза и играе .Ия също много я хареса. А синът ми веднага я обърна на игра.За което съответно получи захапване от малката калпазанка,за дето и влиза в дома .Ия обаче като го гледа вътре и страда, пази го и плаче за него.
.Ия обаче като го гледа вътре и страда, пази го и плаче за него. 

Вчера пристигна клетката на Фей, с която ще ходим по изложби.И за да се чувства комфортно ,поръчах най голямата.И тъй като кучетата обичат да си имат леговище,тя сама си влиза и играе .Ия също много я хареса. А синът ми веднага я обърна на игра.За което съответно получи захапване от малката калпазанка,за дето и влиза в дома

Публикувано: 28 January 2011 - 01:21 PM
						Eto i noviat mi lubimec debelia Charley na 3 meseca 12kg  

[/URL
[/URL 

golqm paza4 e xaxax
 golqm paza4 e xaxax  ima erarhiqq
 ima erarhiqq  eto i albuma koito iska da go razgleda skoro 6te naprabq i s drugite mi ku4eta :) [url="http://www.album.bg/whitedeath/albums/152682/"]My link
  eto i albuma koito iska da go razgleda skoro 6te naprabq i s drugite mi ku4eta :) [url="http://www.album.bg/whitedeath/albums/152682/"]My link 
КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
Мод.

[/URL
[/URL 

golqm paza4 e xaxax
 golqm paza4 e xaxax  ima erarhiqq
 ima erarhiqq  eto i albuma koito iska da go razgleda skoro 6te naprabq i s drugite mi ku4eta :) [url="http://www.album.bg/whitedeath/albums/152682/"]My link
  eto i albuma koito iska da go razgleda skoro 6te naprabq i s drugite mi ku4eta :) [url="http://www.album.bg/whitedeath/albums/152682/"]My link КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
Мод.

Публикувано: 29 January 2011 - 02:24 AM
 сесе, в 27 January 2011 - 06:25 PM, написа:
сесе, в 27 January 2011 - 06:25 PM, написа:
Ия, страхотни снимки (само за конкурс са)!   Много са сладки двамата!
 Много са сладки двамата!  Смяла съм се от сърце!
 Смяла съм се от сърце!  

Много са сладки двамата!
 Много са сладки двамата!  Смяла съм се от сърце!
 Смяла съм се от сърце!  

Мерси сесе, и аз много им се смях
 Сега много се смея на Ия и Фей ,че са като две капки вода с различен размер
 Сега много се смея на Ия и Фей ,че са като две капки вода с различен размер .Спят еднакво,имат еднакви жестове и се протягат еднакво.Изобщо са много сладки и ми стоплят сърцето
.Спят еднакво,имат еднакви жестове и се протягат еднакво.Изобщо са много сладки и ми стоплят сърцето .
.Ира е направила страхотна опашка,много ме кефи

Публикувано: 30 January 2011 - 06:19 PM
						Един  зимен ден  от живота на  чау или  "Куче да си днешно време".  Сериал. 
След сутрешна разходка, след още първия сняг ежедневието на един чау минава гору-долу така:
Ей, там е студ и сняг, поне на балкона ме пуснете, преди да сте махнали снежеца от там.

Оха, пуснаха ме докато разчистват, браво-браво, сещат се за мен двукраките.

Двукраките го екипираха за поне трети път и тръгнаха на разходка. Естествено ни посреща нашата приятелка - Мадам Табуретка Уличница Прекрасна. Привет!

Ей, кой там облайва? Ха бой де!

Виж какво намерих, пръчкаааа!

След сутрешна и дневна разходка по няколко пъти - последната.
До пролетта всичките да са с пуснати фарове!

Поредна пръчка:

Доволен съм, утре пак. Лека нощ.

След сутрешна разходка, след още първия сняг ежедневието на един чау минава гору-долу така:
Ей, там е студ и сняг, поне на балкона ме пуснете, преди да сте махнали снежеца от там.

Оха, пуснаха ме докато разчистват, браво-браво, сещат се за мен двукраките.

Двукраките го екипираха за поне трети път и тръгнаха на разходка. Естествено ни посреща нашата приятелка - Мадам Табуретка Уличница Прекрасна. Привет!

Ей, кой там облайва? Ха бой де!

Виж какво намерих, пръчкаааа!

След сутрешна и дневна разходка по няколко пъти - последната.
До пролетта всичките да са с пуснати фарове!

Поредна пръчка:

Доволен съм, утре пак. Лека нощ.

Чау - кучето, близнало небето...

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Лео е страхотен!
 Лео е страхотен!