Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 18 July 2008 - 01:46 AM
Здравейте на всички !
От няколко дни имам Чау-чау, казва се РОКО и още е бебе, на 6 месеца е само...
Качих няколко снимки от снощи, за да го видите...
Ще се радвам на отзиви и коментари, тъй като съм абсолютен новобранец в опита си с тази порода. Принципно през последните 20 години съм имал постоянно куче до себе си.
От няколко дни имам Чау-чау, казва се РОКО и още е бебе, на 6 месеца е само...
Качих няколко снимки от снощи, за да го видите...
Ще се радвам на отзиви и коментари, тъй като съм абсолютен новобранец в опита си с тази порода. Принципно през последните 20 години съм имал постоянно куче до себе си.

Публикувано: 18 July 2008 - 07:32 AM
Mike Patton, добре дошъл във форума на Чау.Надявам се че тук ще получиш полезна информация за твоя Роко.Породата изисква грижи и внимание.Тук има компетентни хора ,които знаят кажи речи всичко за Чау и ще ти бъдат полезни :blink:
Публикувано: 18 July 2008 - 09:33 AM
Mike Patton,добре дошли и от мен.всъщност на 6 месеца не е точно бебе.разкажете откъде го взехте и как върви възпитанието.а снимките ви не са излязли,поне аз не виждат такива,а много ще се радвам да го видя Роко.
всъщност тук е фотогалерия,за малкото разкажете в говорилня ;)
ето ви снимка на едно бебе
всъщност тук е фотогалерия,за малкото разкажете в говорилня ;)
ето ви снимка на едно бебе
Публикувано: 18 July 2008 - 10:36 AM
Цитат
А Роко е прекрасен :blink:
Роко наистина е симпатяга ;D
Ще се радвам и на още негови снимки, нали стопанинът е фотограф ;)
А Роко какъв цвят е ? Канела ли ?
sara92 а твоите бебета вече при новите си стопани ли са ?
Ще ми се да видя снимки на синичкото като пораснало, а и на всички останали.
gerry_22 и твоите бебоци са страхотни и се надявам да продължаваш да пускаш техни снимки докато растат.
Публикувано: 18 July 2008 - 05:40 PM
gerry_22 лапите са ни добре само да слушаше повече, ;D и вашите са на път да станат такива :P Сара никога няма да стане повече майка и както съм писала преди, имаме поколение от нея при нас.
:P Mike Patton :P добре дошли във форума и сред стопаните на мечета.Роко е кипричък като госпожица,много ресане има и козинаката е направо пухкава. :blink:
iron_Lady Кейти е станала по-голяма,но плюшената играчка и е конкуренция по големина. :P
Victoria за теб е този мокър син-мечок ;)
:P Mike Patton :P добре дошли във форума и сред стопаните на мечета.Роко е кипричък като госпожица,много ресане има и козинаката е направо пухкава. :blink:
iron_Lady Кейти е станала по-голяма,но плюшената играчка и е конкуренция по големина. :P
Victoria за теб е този мокър син-мечок ;)