Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 16 November 2008 - 02:39 PM
**БИЖУ**, е не препила, но вчера имахме гости почти петнадесетина деца и явно емоциите и закачките и дойдоха малко повече и резултата се вижда от снимките ;D ;D ;D
Как са Белла и Армани? Ще чакам да качиш техни снимки за да им се порадваме! :wub:
Как са Белла и Армани? Ще чакам да качиш техни снимки за да им се порадваме! :wub:
Публикувано: 16 November 2008 - 06:13 PM
Цеце добре са ;D днес по случаи завръщането на Ари вкъщи Белла го "кръцна" няколко пъти,но за час всичко отшумя :wub:
Кофтито е,че не го бяхме къпали поне 2 месеца и нещо,пък и от честите разходки на двора приличаше на одърпана овца,днес цял ден с него се занимавам и го изресвам,а утре сутрин ни предстои една хубава баня :blink:
Ето една снимка от преди часове,тук още не е къпан и прилича на :prase:
Кофтито е,че не го бяхме къпали поне 2 месеца и нещо,пък и от честите разходки на двора приличаше на одърпана овца,днес цял ден с него се занимавам и го изресвам,а утре сутрин ни предстои една хубава баня :blink:
Ето една снимка от преди часове,тук още не е къпан и прилича на :prase:

Публикувано: 16 November 2008 - 10:34 PM
Цитат
krisinkaa, много целувки от мен за малката Лоли, прекрасна е! :wub: :wub: :wub:
Ето и малко снимки от днешната ни дрямка ;D:
Ето и малко снимки от днешната ни дрямка ;D:
Благодаря.. и вие сте чудеснии :wub: Само дето Лоли е момченце ;D Каза ми майка ми,че е женско име :huh: ама на мен така си ми харесва :P
а и Армани с страхотен.. сестра ми много му се радва.. както и на всички други :yahoo:
Публикувано: 17 November 2008 - 12:56 PM
Здравейте на всички! :Танц:
Както винаги всички мечета са страхотни и от ден на ден се убеждавам, че сме една от най-красивите породи. :yahoo:
:wub:
Както винаги всички мечета са страхотни и от ден на ден се убеждавам, че сме една от най-красивите породи. :yahoo:
:wub: