Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 19 January 2009 - 03:32 PM
искам публично да изкажа възхищението си от стопаните на едно от моите малки.стопаните на Айс са един достоен пример как се гледа по перфектен начин куче,с много любов и грижа.имах удоволствието да ми погостуват ,макар за много кратко,вчера и да ме зарадват с един огромен лъв,който все едно беше избягал от зоогическата градина.Айс е едно страхотно лъвче,с невероятна грива,козина и стойка :->).
п.п.благодаря на стопаните му са грижите,с които си го гледат и радостта ,която ми доставиха.и не на последно място трябва да кажа,че те са взели Айс с тях,при пътуането си до софия,за да може да се видиме,което е жест,който малко хора биха направили.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЕКИ,НА КОЙТО МУ СЕ НАЛОЖИ НЯКОГА ДА ТЪРСИ СТОПАНИ ЗА МАЛКИТЕ СИ ДА УЛУЧИ СЪС СТОПАНИ КАТО ТЕЗИ НА АЙС :->)
а ето го и него.както знаете с мойте две жени вкъщи малко раздразнихме мъжкарския инстинкт на Айс и снимките не станаха много добре,но все пак ги има ;).
п.п.благодаря на стопаните му са грижите,с които си го гледат и радостта ,която ми доставиха.и не на последно място трябва да кажа,че те са взели Айс с тях,при пътуането си до софия,за да може да се видиме,което е жест,който малко хора биха направили.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЕКИ,НА КОЙТО МУ СЕ НАЛОЖИ НЯКОГА ДА ТЪРСИ СТОПАНИ ЗА МАЛКИТЕ СИ ДА УЛУЧИ СЪС СТОПАНИ КАТО ТЕЗИ НА АЙС :->)
а ето го и него.както знаете с мойте две жени вкъщи малко раздразнихме мъжкарския инстинкт на Айс и снимките не станаха много добре,но все пак ги има ;).
Публикувано: 19 January 2009 - 04:40 PM
АМА СА КРАСИВИ :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 January 2009 - 11:31 PM
Много, много целувки на тези сладки батковци и каки, :wub: :wub: :wub: и ние чакаме да станем големи и да ви се хвалим.Вдигнах ме си ушичките почти и сме много сладки, :yahoo: :yahoo:ще качим скоро нови снимки