Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 02 June 2008 - 05:57 PM
А обичта няма нищо общо с родословието .. проумейте го най-накрая.
Кой ви говори изобщо за нещо от сорта кой повече си обича кучето и кой по-малко :-
Факт е,че след като едно животно е в дома ти и става част от семейството ти,ти го обичаш и се грижиш за него,но това няма нищо общо с родословието ...
Факт е също,че НЕродословните чау-чау се различават коренно от тези с доказан произход.Истината боли,но аз съм я приела,ваш е проблема,че вие си затваряте очите и следвате принципа "моето гардже е най-хубаво",никой не го успорва,но поне не спорете за неща които други хора преди вас са се постарали да запазят,а именно кучетата чау-чау ...породата и характерните й белези :- Бъдете сигурни,че нея я има със сигурност не от "кварталното заплождане"
Благодарение на тях вие сега притежавате такова куче.
Едно време и аз мислех като вас,но с времето всичко се промени.
Нека не продължаваме тази тема.
Пускайте снимки да се радваме на мечоци :blink:
Кой ви говори изобщо за нещо от сорта кой повече си обича кучето и кой по-малко :-
Факт е,че след като едно животно е в дома ти и става част от семейството ти,ти го обичаш и се грижиш за него,но това няма нищо общо с родословието ...
Факт е също,че НЕродословните чау-чау се различават коренно от тези с доказан произход.Истината боли,но аз съм я приела,ваш е проблема,че вие си затваряте очите и следвате принципа "моето гардже е най-хубаво",никой не го успорва,но поне не спорете за неща които други хора преди вас са се постарали да запазят,а именно кучетата чау-чау ...породата и характерните й белези :- Бъдете сигурни,че нея я има със сигурност не от "кварталното заплождане"
Благодарение на тях вие сега притежавате такова куче.
Едно време и аз мислех като вас,но с времето всичко се промени.
Нека не продължаваме тази тема.
Пускайте снимки да се радваме на мечоци :blink:

Публикувано: 02 June 2008 - 10:09 PM
Да видите колко сме страшни късно вечер ;D и най-малкия шум ни плаши и веднага скачаме :yahoo: ръмжим,грухтим и рядко лаем ;D ;)
Снимките са с лошо качество,но нещо не си настроих апарата като хората :blink:
"хем мога да ръмжа,хем ми светкат очите ;D"
Снимките са с лошо качество,но нещо не си настроих апарата като хората :blink:
"хем мога да ръмжа,хем ми светкат очите ;D"

Публикувано: 03 June 2008 - 05:39 PM
Цитат
Ето Майки как гледа с добри очички и цветята растат добре, и много обича да лежи на пухени завивки :->) :yahoo:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 June 2008 - 05:51 PM
майки е разкошен.изглежда перфектно според моите виждания.да ви е жив и здрав.
белла също не пада по-долу. ;)
щях да ви пусна уникална снимка на бебетата как бяха легнали по двойки-долнота по гръб,а отгоре другото-коремче в коремче.тичам аз да взема апарата и той с фул памет. :(толкова ме хвана яд.досега съм го чистила.
белла също не пада по-долу. ;)
щях да ви пусна уникална снимка на бебетата как бяха легнали по двойки-долнота по гръб,а отгоре другото-коремче в коремче.тичам аз да взема апарата и той с фул памет. :(толкова ме хвана яд.досега съм го чистила.
Публикувано: 04 June 2008 - 12:53 PM
Цитат
Бижу мерси за инфото много ме улесни :blink:
:P :yahoo:
:P :yahoo:
Радвам се,че съм била полезна.
А и последната ви снимка също е страхотнааа :yahoo: снимате все по-добре и това си личи,защото е много трудно да хванеш точния момент и също да снимаш черно кученце на което се вижда толкова ясно муцунката :yahoo: