Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 21 August 2008 - 08:33 PM
Цитат
ето ни и нас с тара най на края здравеите днеска се прибрахме от морето иии беше мн яко тара кфо ли не прави ти4аше плуваше целият град ни погали нямаше ве4ер когато да сме из града и така при 1ва възможност ще ка4а снимки... : ;D ;D
Вие нямаше ли да идвате във Варна? Така бях чела в една тема аз. Ако сте били тука - жалко, че не сме се засекли.
Публикувано: 21 August 2008 - 09:54 PM
Цитат
Честита годишнина и от мен, и разкошни снимки :) Мисля, че трябва да номинираме Брани за фотограф на годината :) :wub:
Ей, благодаря за номинацията :) аз просто мн обичам да снимам и Макс пада жертва в тази борба за намиране на обекти за снимане. пък и като го гледаш толкова щастлив и то от вътре ти идва да го снимаш. той приятелят ми ми каза, че откакто имаме куче, той си почивал малко от снимките,защото сега снимам него и Макс. а преди само той е бил жертва :)
Благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания :) ние утре пак заминаваме - за Пирин и хижа Вихрен, ще обикаляме езерата :) а линк разбира се,че ще сложа, само да ги кача всичките,че не ми остава много време :)
Публикувано: 22 August 2008 - 09:46 PM
Sesili, желанието ти за снимки се изпълнява веднага :)
Дневникът на Макси пътешественика продължава - днес посетихме Пиринските езера, които са над хижа Вихрен. за тези, които се интересуват - приемат с куче, цената на нощувката е 10лв., само с еобаждаш предварително да предупредиш, че има куче, за да те настанят в бунгало. предполагам,че условията са лоши, но пък гледката си заслужава :) за всички,които ще се учудят - да, плувахме, водата в пличкото не бе толкова студена, дори,сами те ние се топнахме за кратко :) да, риби имаше много, ама бяха много бързи :) и да, много ни харесват боровинките - особено като чакаме на готово да ни ги наберат :) на път за хижата посетихме и Байкушевата мура - най-старото дърво в БГ, което е и връстник на родината ни :)
Дневникът на Макси пътешественика продължава - днес посетихме Пиринските езера, които са над хижа Вихрен. за тези, които се интересуват - приемат с куче, цената на нощувката е 10лв., само с еобаждаш предварително да предупредиш, че има куче, за да те настанят в бунгало. предполагам,че условията са лоши, но пък гледката си заслужава :) за всички,които ще се учудят - да, плувахме, водата в пличкото не бе толкова студена, дори,сами те ние се топнахме за кратко :) да, риби имаше много, ама бяха много бързи :) и да, много ни харесват боровинките - особено като чакаме на готово да ни ги наберат :) на път за хижата посетихме и Байкушевата мура - най-старото дърво в БГ, което е и връстник на родината ни :)
Публикувано: 22 August 2008 - 09:53 PM
намерихме си маршрута в нета и го проверихме на място, дали е актуален, продължителността е 4 часа, но на нас ни отне около 6 и половина - нарочно се движехме бавно,за да снимаме и разглеждаме, пък и обядвахме точно на Рибното езеро и пред нас беше Вихрен и гледката беше толкова красив, че не ни се тръгваше.
Публикувано: 24 August 2008 - 12:28 AM
Ехаааа, Брани пак ни изненада страхотно! Гледките са невероятни, не мога да се нагледам! Страхотно сте изкарали пак, Макси на седмото небе от такава разходка, ми се струва! :blink:
Публикувано: 24 August 2008 - 07:18 PM
Качихме сеее, качихме се и двете с Рафи на Мусала, малката рошличка стъпи на върха на България! :yahoo: При това без никакви проблеми, времето наистина беше страхотно, компанията - приятна и се получи невероятно! На Рафи страшно много й хареса в кабинковия лифт, къпа се в почти всички езера по пътя, не знам колко снимки й направиха всички туристи по пътя, беше голяма атракция. Невероятно преживяване, не може да се опише с думи, ето малко снимки:

Публикувано: 24 August 2008 - 07:31 PM
Решихме да си починем точно под върха, буквално! ;D
Ей така се плезеше на всички, които питаха: "Ама това малкото само ли ходи нагоре или го носихте?!" ;)
С няколко думи - доказахме, че кокер може да се качи на Мусала само с четирите си лапички. :blink: Ще се радваме на компания следващия път! :blink:
Ей така се плезеше на всички, които питаха: "Ама това малкото само ли ходи нагоре или го носихте?!" ;)
С няколко думи - доказахме, че кокер може да се качи на Мусала само с четирите си лапички. :blink: Ще се радваме на компания следващия път! :blink:

Публикувано: 24 August 2008 - 08:19 PM
Боже, Вени, ама нямам думи направо!!!! Аз предлагам Макс и Рафи да си учредят един клуб на Кокера планинар :) страхотни снимки, направо още не мога да си изтрия усмивката от лицето! и за Макс ни питаха, кой щял да го носи по баирите:) ;D ;D ;Dама те дори не подозират за скритата приключенска и вечно неуморна същност и душа на кокера:) ама аз като гледам Рафинка изобщо не се е изморила, само позира :) другия път ни бройте и нас, да знаеш :) кои са тези езера на път за Мусала. дай подробности за пътуването и още снимки де :)целувки от батко Макси за малката катерачка :) :wub: :wub:
Публикувано: 24 August 2008 - 08:21 PM
Сара първа ще се включи в този клуб. Миналата година на Скакавица като ходихме тамън я бяхме избръснали и всички питаха това бебе как можем да го измъчваме така да ги катери тези планини. А тя милата сам самичка обикаляше по три пъти една наша дължина.... Сама си увеличаваше километрите. На кокерите им е в кръвта да са планинари. Вени, жестоки сте.

Nothing but the best is good enough!