Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 22 December 2008 - 10:23 PM
Брани, снимките и сладурите са една малка фантазия! :->) Много са красиви, отива им да са в снега. Искрено ви завиждам за зимната приказка, в която сте се озовали, и на нас ни се иска малко сняг. :blink:
Blinki, и двете с Рафи сте се справили чудесно, и то пред толкова публика и овации. :->)
:wub: за Макс и Рафи от нас и Бенджи
Blinki, и двете с Рафи сте се справили чудесно, и то пред толкова публика и овации. :->)
:wub: за Макс и Рафи от нас и Бенджи

Публикувано: 22 December 2008 - 11:40 PM
Момичета, снимките са невероятни!!! Голяма игра, голямо чудо!!! Направо ви завиждаме за снега! :yahoo:
Вени, едно голямо браво и на двете танцьорки, бяхте невероятни!!! Още по-големи изяви ви пожелавам за в бъдеще! :->) :->) :->)
Вени, едно голямо браво и на двете танцьорки, бяхте невероятни!!! Още по-големи изяви ви пожелавам за в бъдеще! :->) :->) :->)
Публикувано: 29 December 2008 - 05:21 PM
Ние сега се връщаме от Белоградчик.Ходихме там за няколко дни и изкарахме страхотно.Ходихме до крепстта Калето,до пещера Магурата и правихме мнооого дълги разходки.Рея беше най-щастлива,защото беше през повечето време навън и лудееше в снега. :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 December 2008 - 05:29 PM
А освен това Рея си имаше и компания-едно друго кокерче,с което лудуваха наволя. :P

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 December 2008 - 11:02 PM
Другарчето е на една приятелка.На възраст е колкото Рея и се познават от бебета.Много обичат да си играят заедно .Тези дни като ги извеждах и двете заедно ми хареса да водя две кучета. :blink:.Замислям се по въпроса за още едно :rolleyes:два пъти по-голямо удоволствие.

Публикувано: 30 December 2008 - 04:34 PM
Незнам за кое точно ме питаш,но нямах проблем с Рея нито в къщата,нито на крепостта,нито в пещерата.Даже и пари за вход не ни искаха за нея.
Направи ми впечатление,че в Белоградчик не видях нито едно домашно куче.Видях само едно кокерче в двора на една къща,което като ни видя веднага започна да маха с опашка и да скача по оградата. :blink:
Направи ми впечатление,че в Белоградчик не видях нито едно домашно куче.Видях само едно кокерче в двора на една къща,което като ни видя веднага започна да маха с опашка и да скача по оградата. :blink:

Публикувано: 22 March 2009 - 09:12 PM
Здравейте,на всички.След дълго отсъствие ще ви разкажа как мина нашата почивка.Като предварително се извинявам за многото снимки,а на samotnata за поредните постове :)
Направихме си една малка обиколка на България.Като първата ни спирка беше Етъра в Габрово.Като изключим леко хладното време си изкарахме страхотно.Нямаше много хора,което за нас беше направо като шестица от тотото.Бенджи през повечето време бяга по поляната зад хотела,а вечер заспиваше като умрял :) След Габрово минахме през прохода Шипка,като спряхме и опитахме да се качим до върха.Казвам опитахме,защото имаше ужасно много сняг и стигнахме само да средата на стълбите.После снега стана до коленете и за нас беше невъзможно,но пък Бенджи толко много се радваше на снега.Беше едно скачане,копаене,въргаляне-абе кокерска му работа.Слагам снимки от Габрово и от Шипка :)
П.С.При интерес мога да кажа имена и координати на хотелите,в които бяхме.Имам и снимки на стайте,а и по-подробни впечатления мога да изкажа :)
Направихме си една малка обиколка на България.Като първата ни спирка беше Етъра в Габрово.Като изключим леко хладното време си изкарахме страхотно.Нямаше много хора,което за нас беше направо като шестица от тотото.Бенджи през повечето време бяга по поляната зад хотела,а вечер заспиваше като умрял :) След Габрово минахме през прохода Шипка,като спряхме и опитахме да се качим до върха.Казвам опитахме,защото имаше ужасно много сняг и стигнахме само да средата на стълбите.После снега стана до коленете и за нас беше невъзможно,но пък Бенджи толко много се радваше на снега.Беше едно скачане,копаене,въргаляне-абе кокерска му работа.Слагам снимки от Габрово и от Шипка :)
П.С.При интерес мога да кажа имена и координати на хотелите,в които бяхме.Имам и снимки на стайте,а и по-подробни впечатления мога да изкажа :)
Публикувано: 22 March 2009 - 09:25 PM
Следващата дестинация беше Благоевград,Мелник и Рожен.Но смятам,че няма смисъл да пиша в тази тема,а пък и Брани е разказала за чудесното изживяване.Мога да добавя само,че това беше най-приятното време през цялата обиколка и най-щурото разбира се-все пак бяхме с два кокера :)
После продължихме към Батак.Честно казано това беше мястото с няй-големи очаквания от моя страна,заради историята и т.н.Но се разочаровах страшно много от цялата обстановка.Паметника беше надраскан целия с графити,по стълбите се търкаляха какви ли не бутилки от алкохол и още милиони примери мога да изброявам,но просто няма смисъл.
Ние бяхме отседнали в едно вилно селище-Цигов Чарк точно над яз.Батак.Имаше достатъчно място за игра на Бенджо.Но по-хубава представа ще добиете от снимките.Сутринта като се сабудихме имаше около 15-20см сняг и беше просто приказно.
После продължихме към Батак.Честно казано това беше мястото с няй-големи очаквания от моя страна,заради историята и т.н.Но се разочаровах страшно много от цялата обстановка.Паметника беше надраскан целия с графити,по стълбите се търкаляха какви ли не бутилки от алкохол и още милиони примери мога да изброявам,но просто няма смисъл.
Ние бяхме отседнали в едно вилно селище-Цигов Чарк точно над яз.Батак.Имаше достатъчно място за игра на Бенджо.Но по-хубава представа ще добиете от снимките.Сутринта като се сабудихме имаше около 15-20см сняг и беше просто приказно.
Публикувано: 22 March 2009 - 09:33 PM
Следващата дестинация беше Ягодина и Триград,но жалко че не можахме да влезем в пещерите (Ягодинската и Дяволското гърло).Отседнахме в един хотел на 4-5км от Ягодина.Бях очарована от природата.Такава красота скоро не бях виждала.Самият хотел се намираше на една поляна насред гората.Беше толкова красиво и спокойно,а за Бенджи беше истински рай.Толко много не съм го виждала до сега да бяга и да се радва.А вечерта в ресторанта стана любимец на собственичката и му беше позволено да се разхожда спокойно в целия хотел,а не само в ресторанта.Разбира се той беше много послушен и възпитан и това привлече още повече симпатий :) Ето и снимките