Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 17 July 2008 - 10:31 AM
Айде още един от кокерското семейство търчал из Рила. Там е рай за кокеровци и кокерици. Сара не спираше да шета напред-назад като бяхме миналата година. Само за кокери е тази планина.
Ааа, Брани, недей така за СОфия де, и ние си имаме зелени полянки, където да се разхождаме. Освен това Витоша ни е на един хвърлей, та редовно си я посещаваме. След малко доказателства.
Ааа, Брани, недей така за СОфия де, и ние си имаме зелени полянки, където да се разхождаме. Освен това Витоша ни е на един хвърлей, та редовно си я посещаваме. След малко доказателства.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 July 2008 - 11:43 AM
Предполагам,че има Самотната,само дето аз не ги знам,защото бях за малко и не знаех на къде да отидем. пък мисля,че парковете ни бяха доста далече, според моите скромни знания. иначе за Витоша не приемам голи приказки,само снимков доказателствен материал :) ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 17 July 2008 - 11:45 AM
Еми що не се обади, щях да ти покажа колко зелени места има за разходка на кафяви дългоушковци... Чакам снимката да се качи на сайта, че сега я "обработват". Бяхме малко захласнати от ходенето и красотата и не съм снимала хич... Ама една грозна като за доказателство ще има.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 20 July 2008 - 08:38 PM
Здравейте и от мен!Diqna_Stoicheva,Томката е невероятен както винаги.Много :wub: да му предадеш от мен ;)
Ние днес си изкарахме страхотно.Ходихме за риба (или по скоро с Бенджи бяхме на разходка) на един язовир до Варна.Времето беше страхотно!Ние се бяхме настанили в една горичка и не изпитахме грам жега,а Бенджи направо беше във вихъра си :yahoo: Тичаше през цялото време,а като се спираше на едно място започваше да копае ;D И тъй като нямаше как да го хвана в "действие" ще ви покажа няколко по-спокойни.
П.С.Тъкмо ще видите колко е пораснал моя малък мъж ;)
Ние днес си изкарахме страхотно.Ходихме за риба (или по скоро с Бенджи бяхме на разходка) на един язовир до Варна.Времето беше страхотно!Ние се бяхме настанили в една горичка и не изпитахме грам жега,а Бенджи направо беше във вихъра си :yahoo: Тичаше през цялото време,а като се спираше на едно място започваше да копае ;D И тъй като нямаше как да го хвана в "действие" ще ви покажа няколко по-спокойни.
П.С.Тъкмо ще видите колко е пораснал моя малък мъж ;)
Публикувано: 20 July 2008 - 10:04 PM
Нещо не се справям много със снимките.Това беше нашият Коки в Каварна.Метал и пънкар от класа :yahoo:З съжаление на плажа ми гепиха телефона и повечето снимки изчезнаха с него,но си поплувахме добре,похапнахме пясък и ископахме сума ти дупки .......