Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 12 August 2008 - 02:51 PM
Иначе, страхотен е малкия, честити му нови преживявания. Дано бързо свикнете с всичко.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 12 August 2008 - 08:19 PM
Публикувано: 12 August 2008 - 09:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 August 2008 - 01:16 PM
Публикувано: 13 August 2008 - 08:22 PM
Поздрави на всички и целувки на сладурковците :wub:
Публикувано: 15 August 2008 - 06:25 PM
Вени, май за малко сме се разминали с вас, Родопите са големи, друг път дано да се засечем на големите поляни! Като гледам снимките на кучоци, добра почивка, далечни обиколки, че Макси чак и до Гръцко прескочи, браааво! Вени чакам клипче с нетърпение от представянето на Рафинка, доста лапи сме стискали за вас! Снимката с надничане от палатката е фаворит, прати ми я, моля! ;)
А ето как татко Айки и батко му Зорро се кефиха в Родопите!
http://www.dcforum.i...;p=51143#p51143
А сега отивам да наваксвам с четенето, че доста сте изписали! ;)
Публикувано: 16 August 2008 - 11:31 AM
Публикувано: 17 August 2008 - 06:54 PM
Публикувано: 21 August 2008 - 01:27 PM
Мама и тате на Макс имахе годишнина и заминаха за два дни на гръцкото моренце....и къде без Максито :)
това беше кеф голям - два дни по плажа, камъни,пръчки, вълнички...свобода. имахме вечеря на брега да гледаме изгрева на пълнолунието и закуска на брега за изгрева :) за пръв път видях Макс да си леги на плажа и да гледа морето, да му се наслаждава както хората правят и сладко да помахва с опашка :) любимото му е да гони камъни точно където се разливат вълните. почва да копае дупка, за да го извади и точно тогава идва вълната и я пълни с вода ;D ;D ;D ;D ;D учуденият му поглед е много смешен :) друго забавление беше гоненето на чайки по брега :) но вижта малка част от снимките :)
Публикувано: 21 August 2008 - 02:18 PM