Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 24 August 2008 - 08:25 PM
Ми ето,аз като казва да си направим един кокерски пикник на планина - вие не искате. обаче гледам Рафи е красива и вчесана, с прическа, дори в гората :) и планината - истинска млада суетна дама :) а за плуването явно наистина се е престрашила след батко си Макс :) явно на Мусала се е пазила по-чиста отколкото беше при нашето гостуване :) тогава с Макс се надпреварваха кой ще намери по кална локва :)
Публикувано: 24 August 2008 - 09:45 PM
ЕЕЕ, Вени, страхотни сте с Рафи, браво!!! :wub: Невероятни гледки ни споделяш! Голяма катерица се оказа малката Рафа! ;D Почвайте записване в планинарския клуб! И ние сме на линия, само да ни приключат изложбите де. ;)
Публикувано: 05 September 2008 - 10:56 PM
Най-пресните новини от клуба на кокера планинар! с гордост можем да кажем,че днес към изкачилите върха на Балканите - връх Мусала, се присъединява още един смел и неуморен кокер :)
Под зоркото око на водача на групата Вени - към която искаме да изкажем специални благодарности за чудесната й компания и професионалното напътстване, днес се качихме ( не с малко зор,де да си признаем) на върха. за съжаление Рафинка не дойде с нас, но като любезна домакиня ни заведе на мястото си за игра, когато се върнахме и полудува с Макси :) красотите,които видяхме не се описват с думи, а спомените няма да изчезнат никога. кокерът беше най-смелия от цялата група и все се бутуваше, че ходим бавно :) но ето вижте ни ... :wub:
П.П. имаше сняг!!!!!!!!
Под зоркото око на водача на групата Вени - към която искаме да изкажем специални благодарности за чудесната й компания и професионалното напътстване, днес се качихме ( не с малко зор,де да си признаем) на върха. за съжаление Рафинка не дойде с нас, но като любезна домакиня ни заведе на мястото си за игра, когато се върнахме и полудува с Макси :) красотите,които видяхме не се описват с думи, а спомените няма да изчезнат никога. кокерът беше най-смелия от цялата група и все се бутуваше, че ходим бавно :) но ето вижте ни ... :wub:
П.П. имаше сняг!!!!!!!!
Публикувано: 06 September 2008 - 07:51 AM
Brani and Max,както винаги излетите,забавленията и снимките ти са страхотни.Чак ми се иска да съм на мястото на Макси ;D На мен най-много ми хареса снимката с Рафинка,дето седят един до друг.А Рафи много сладко е изплезила езиче,личи си че добре са поиграли с Макси.Страхотни са и двамата :wub:
Публикувано: 07 September 2008 - 05:36 PM
Макс беше просто за-бе-ле-жи-те-лен!!! Не спря да тича насам-натам през цялото време, а то не беше хич малко! Страшно се радвам, че още един кокер стъпи на Мусала това лято! Имаме накъде да се развиваме, следващият път - по-голяма глутница от кокери-планинари! :yahoo: