Да се представим
Публикувано: 28 February 2009 - 10:58 PM
Малко- "след дъжд качулка" , но за да сме и ние като всички Вас е ред да се представим: Казваме се: Нина и Пламен(penchopp) от гр. Русе, Сара е първия ни домашен любимец и много си я обичкаме, радваме се, че ви има всички вас- тези с които можем да споделяме(за радост и тъга) и да обменяме така богатия опит, който като че ли на нас още ни липсва. Пожелаваме на всички да сте живи и здрави и да ви радват кокерите!!!! :)
Публикувано: 01 March 2009 - 09:49 AM
penchopp,официално Добре Дошли на теб,Пламен и Сара :) Не се притеснявай от това,че Сара ви е първия дом.любимец.С много любов и търпение всичко ще е наред,а ако все пак нещо не ти е ясно всички тук ще се радват да помогнат с каквото могат
Много целувки за малката лудетина

Публикувано: 01 March 2009 - 11:25 AM
penchopp, добре дошли в нашата компания! Да ви е жива и здрава Саричка, не се съмнявам, че ви очакват много приключения с нея. ;)
Moncho, добре дошли и на вас! Да знаеш, че ще съм особено пристрастна към Айричка.
Така се казваше първото ми кокерче и няма как да не изпитвам особено умиление към малката ви сладкишка. Снимките са страхотни!
Нагушкай я хубаво от мен и Рафи!
Ох ох, страхотни бебета...
Moncho, добре дошли и на вас! Да знаеш, че ще съм особено пристрастна към Айричка.

Ох ох, страхотни бебета...

Публикувано: 01 March 2009 - 12:37 PM
Благодаря на всички :) Айричка е нацелувана и нагушкана :) милата как издържа :D
Блинки, името си го харесах от един руски сайт :) в последствие разбрах за твоята Айричка от галерията ти, но така бях свикнала с името, та сърце не ми даде да го променя :)
Аз съм силно пристраснта към Макс и Рафи, така че компенсирам :P
А и се надявам някой ден да се видим :) късното лято смятаме да спретнем една Мальовица и евентуално малко от езерата :)
Целувки и поздрави от мен и бебе Айра
Блинки, името си го харесах от един руски сайт :) в последствие разбрах за твоята Айричка от галерията ти, но така бях свикнала с името, та сърце не ми даде да го променя :)
Аз съм силно пристраснта към Макс и Рафи, така че компенсирам :P
А и се надявам някой ден да се видим :) късното лято смятаме да спретнем една Мальовица и евентуално малко от езерата :)
Целувки и поздрави от мен и бебе Айра

Публикувано: 02 March 2009 - 11:13 AM
Името е наистина страхотно, както и всички кученца, които го носят. :) В блока на баба и дядо има едно куче, което е кръстено на моята Айра, само че е пинчер. Радвам се, че сега има и кокерче с това име. :) Много ще се радвам да се запознаем. :)

Публикувано: 16 March 2009 - 06:09 PM
Добре дошла сред нас. Надяваме се тук да ти хареса и да можем да си помагаме когато се налага и да споделяме весели моменти заедно.
Ще те помоля обаче да не пускаш мнения едно след друго, както и такива съдържащи по една иконка. Ако те интересуват кучетата на останалите потребители, разгледай форума, ние само за тях говорим.
Приятни минути с нас.
Ще те помоля обаче да не пускаш мнения едно след друго, както и такива съдържащи по една иконка. Ако те интересуват кучетата на останалите потребители, разгледай форума, ние само за тях говорим.
Приятни минути с нас.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 March 2009 - 12:47 PM
Здравейте и добре дошли сред нас.
Снимката не е качена както трябва и не се отваря.
А за подписа, слага се от профила.
П.п. А сега се вижда. Страхотни сте.
Само да помоля, мнението във форума може да се редактира, не е нужно да пускате едно след друго.
Снимката не е качена както трябва и не се отваря.
А за подписа, слага се от профила.
П.п. А сега се вижда. Страхотни сте.
Само да помоля, мнението във форума може да се редактира, не е нужно да пускате едно след друго.

Nothing but the best is good enough!