Да се представим
Публикувано: 13 December 2009 - 10:31 AM
Здравейте на всички и от мен.Аз съм Лидия и съм "мама" на малкия плюшен Рудолф. От Благоевград съм , но работя и живея постоянно в София. Рудолфчо си има и 'татко" , с когото си го гледаме като наше детенце( подготовка за едно бъдещо истинксо такова
) ето ни и нас с Рудолф

Публикувано: 21 December 2009 - 10:15 AM
Здравейте и от нас
Едва днес видях този форум за представяне
и ето ни и нас
Казвам се Виктория на 20г по-принцип от Разград, но вече от 2 години живея в Пловдив с моя приятел Любомир(21г).Живяхме една година само двамата и от дума на дума решихме да си вземем нашата палава принцеса.Казва се Тера.Тя е английски кокер с ангелска муцунка и златиста козинка (мойто гардже най-хубавко
)На коледа ще направим 10 месеца, а на 25.02 ни чака нашата първа годинка
Много целувки на всички пакосници

Публикувано: 21 December 2009 - 10:52 AM
Добре дошли на Monichka88 i Vanillatouch и техните сладурковци! Ние с Рудолф също сме от скоро форумци, но много ни харесва и мислим да се позадържим тук
Хей Рудолф е също на 5м ( е и 3седмици
) ,значи с Дейзи са набори
, но тоя моя мутант хахаха ми се струва доста по -едър от нея

Публикувано: 21 December 2009 - 11:09 AM
Благодаря за посрещането
Форумите в dog.bg наистина са мн хубави, така че и ние мислим да се задаржим дълго тук
А и човек винаги има какво да научи, а този начин е мн подходящ.Какво по-хубаво да се учиш от хора със опит в съвместния живот с малките пакосници

Публикувано: 21 December 2009 - 08:19 PM
Благодаря на всички!
Ооо, да, Дейзи и Рудолфчо са набори
Тя е на 5 месеца и 2 седмици.
И на мен ми се струва, че е по-слабичка, въпреки че си похапва доста.
А твоето сладко "момченце" си е добре, пък и той попринцип трябва да е по-едър от Дейзи, нали е мъж
Ооо, да, Дейзи и Рудолфчо са набори

И на мен ми се струва, че е по-слабичка, въпреки че си похапва доста.
А твоето сладко "момченце" си е добре, пък и той попринцип трябва да е по-едър от Дейзи, нали е мъж