Да се представим
Публикувано: 28 August 2008 - 08:56 PM
Оле колко е сладък малкия Алекс,как искам да го нагушкам :wub: :wub: :wub: .Браво на него,вече знае къде да ходи до тоалетната.Пожелавам ти да ти е здравичък и много да ви радва .
borqnaaaa Мила последно си я спомня бебе и сега я вижда като голяма вече ;D .Направо се изумих колко е пораснала,а и каква хубавица е :wub: Кукличка :wub:
borqnaaaa Мила последно си я спомня бебе и сега я вижда като голяма вече ;D .Направо се изумих колко е пораснала,а и каква хубавица е :wub: Кукличка :wub:
Публикувано: 28 August 2008 - 09:09 PM
Добре дошли при нас и от мен, ако имате въпроси, то задавайте ги в правилните теми и не се притеснявайте, но това се отнася за всеки новодошъл ;)
Имате чудесно дребосъче io_anito ;)
Боряна, а вие с Мила сте много красиви и чаровни, ама и двечките, нищо, че на мен повече ми харесва момичето на снимката - ти :P ;)
Donichka добре дошла и ти с сладкото си кученце ;)
Пожелавам на всички новодошли дъъъълллгии години съвместен живот, изпълнен с радост, любов, щастие, късмет и нови приключения ;)
Поздрави от Варна и от една красива тигрова боксерка на име Тара, която обича да стряска малки сладки кокерчета, такива като на Juji i ralica/те си знаят защо тях казвам/ ;D ;D ;D
Имате чудесно дребосъче io_anito ;)
Боряна, а вие с Мила сте много красиви и чаровни, ама и двечките, нищо, че на мен повече ми харесва момичето на снимката - ти :P ;)
Donichka добре дошла и ти с сладкото си кученце ;)
Пожелавам на всички новодошли дъъъълллгии години съвместен живот, изпълнен с радост, любов, щастие, късмет и нови приключения ;)
Поздрави от Варна и от една красива тигрова боксерка на име Тара, която обича да стряска малки сладки кокерчета, такива като на Juji i ralica/те си знаят защо тях казвам/ ;D ;D ;D
Публикувано: 28 August 2008 - 10:33 PM
io_anito Чара е стрхотна да ти е жива и здрава.
ralica_v Благодаря за комплиментите! а за гушкането нямаш проблеми той е толкова Гальовен , че няма да откаже ;D ;D ;D
borqnaaaa Мила е ГОЛЯМА ЧАРОВНИЦА. Да ти е жива и здрава. жалко че не сте в София. :( :'( :'(
ralica_v Благодаря за комплиментите! а за гушкането нямаш проблеми той е толкова Гальовен , че няма да откаже ;D ;D ;D
borqnaaaa Мила е ГОЛЯМА ЧАРОВНИЦА. Да ти е жива и здрава. жалко че не сте в София. :( :'( :'(
Публикувано: 28 August 2008 - 11:13 PM
така, това съвсем сериозно и отговорно: не го водете в парка!!!!!! докато не сложите поне втора ваксина никакво излизане. това,че няма да има директен контакт с кучета ( което трудно се прави,осоебно в парк,където постоянно изкачат кучета от някъде) не е гаранция за безопасност за здравето. не го извеждайте докато не направите трета ваксина и една седмица след нея. това е най-доброто за кученцето.
в противен случай го излагате на излишен риск от болести. той има само една ваксина, която не е достатъчна,да го защити от болести, който се предават не само от куче на куче, но от много други места.
ще имате толкова много време за разходки! не правете грешка сега :) има повече инфо за ваксините в раздела във Вет кабинета:) ;)
в противен случай го излагате на излишен риск от болести. той има само една ваксина, която не е достатъчна,да го защити от болести, който се предават не само от куче на куче, но от много други места.
ще имате толкова много време за разходки! не правете грешка сега :) има повече инфо за ваксините в раздела във Вет кабинета:) ;)
Публикувано: 05 September 2008 - 09:28 AM
Май само ние не сме писали тука :o Айде и ние да се представим :yahoo:Казвам се Христина на 12 години съм(на 11 септември ще стана на 13 )и имам едно прелестно англииско кокерче Вики която е на 3 месеца и 30 дни (към днешна дата)Пращам ви две снимки -като бебе и сега :yahoo: :wub::P :wub: :yahoo: