Да се представим
Публикувано: 29 September 2011 - 12:06 PM
Ето че времето неусетно минава и дойде време ние пак да се появим в темичката за представяне :) толкова много емоции бушуват в мен сега, че е възможно поста ми да е малко хаотичен, но въпреки всичко исках да споделя с вас радостта,която от вчера влезе в дома ни :) Макси порастна и стана отговорен батко, за награда за послушното си поведение, той получи малко подранил подарък за рождения си ден. вчера рано сутринта се сдоби със сестричка :) малката е унгарка и няма намерение да оставя батко си да скучае :) това е 4 месечната Индиана, която вече е част от нашто семейство :) обещавам да разказвам още много, а снимките тепърва ще се правят :)
Тук искам да поднеса искрените си безкрайно големи и сърдечни благодарности на семейството на Елена и Душко, които за пореден път бяха безрезервно до нас и допринесоха изклщчително много за това съдбата да ни срещне с малката Индиана - Благодарим ви приятели!!
това е първата снимка на батко Макси и малката Augusta of Calcit hill's - татко -Madman's return of Black Mirage и мама Unique Jenny Black Petr
Публикувано: 29 September 2011 - 05:33 PM

Публикувано: 30 September 2011 - 10:43 AM
Много се раздвам, когато хората успяват да сбъдват мечтите си! Много!
Поздрави от мен и Сара!

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 September 2011 - 09:12 PM
второ - да отидеш до друга държава за куче изобщо не е толкова трудно и непосилно за изпълнение - ние договорихме кутрето, даже развъдчичката дойде почти до Сръбско - унгарската граница с нея, ние преминахме останалото. с GPS нямаш проблем за ориентиране, границите се минават лесно, дори с куче, никой дори не я погледна. направихме си една прекрасна разходка, видяхме две нови страни, включително Сегет, страхотен и много живописен град почти на унгарката граница. да километрите са много, но сме се сменяли да караме и все някакси се оправихме. Развъдчичката беше изключилно мила и отворена за всякакви въпроси към нея, изобщо не е била надута или резервирана, комуникацията беше на английски, все някакси се оправихме.
Та мога д апиша още много по въпроса, но главното е, че когато човек иска нещо намира начина, когато не иска намира причините. Не се притеснявайте, парите в крайна сметка са почти същите като да си купите кучето от Витошка :(, с тази разлика, че ние дадохме 250 лв. за да отидем да я вземем от там, но пък от друга страна лечението на парвовироза или гана примерно ( когато кученцето е с неясен произход и не е обезпаразитяване или ваксинирано ),ако е успешно, би струвало почти толкова.
Искрено се надявам да съм дала полезна информация и да съм помогнала поне малко някои да преодолее страховете си и да се впусне в същото начинание :)
Публикувано: 01 October 2011 - 08:51 AM
Още веднъж успех с малката, много радост да ви носи, много хубави преживявания и приключения ви пожелавам!

Публикувано: 01 October 2011 - 09:48 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 January 2012 - 11:44 AM
От доста време чета вашия форум. Без да правя комплименти - браво! Научих много нови неща, смях се с глас на "коки" историйки и случки, видях много красиви кокери. Радвам се, че ви има!
Публикувано: 29 January 2012 - 06:06 PM
Не помня дали сме се представили : Аз съм Марто на 26г. от гр. Варна, а красотата с мен е Саманта родена на 12.09.2010г.
За това реших да кажа едно здравей след доста време отсъствие от сайта :)
Надявам се че снимката е излязла и ще ни видите тук а не на профилната, там малкото момиче е на 3 месеца.

Публикувано: 29 January 2012 - 08:55 PM
Казвам се Милен на 23 години.От днес семейството стана с 1 повече.35-дневния Дъсти. :)
След страшно много четене в интернет и консултиране с ветеринар се спрях на английски кокер.След като направих една справка на времето и финансите с които разполагам, се реших окончателно.От много време искам куче , но все нещо ме спираше, постоянно бях в движение (това като студент).Сега вече се установих на едно място , работата ми е с нормално работно време, което ще рече ,че ще има време за Дъсти! :)
Изчетох доста теми във форума и мисля ,че съм горе-долу подготвен за това което ми предстои.НО все пак приемам всякакви съвети на ЛС.
Това е снимка от преди 3-4 часа!
Публикувано: 30 January 2012 - 08:19 AM
А някой знае ли откъде да намеря от тези календари за възрастта на кучето? Преди известно време бях видяла линка за това, но сега ровя и не мога да си спомня къде точно :)
Публикувано: 30 January 2012 - 09:51 PM
За сега се справя прилично с белите.Всеки път след като стане от сън го нося в банята и си свършва работата , но не пропуска и да си маркира територия из къщата някъде :)
След първата нощ се чувствам много изморен , не съм мигвал и ми се спи много, но усмивката не слиза от лицето ми само като го погледна!
Вече почна и да се заиграва , горе-долу се осъзнава ,че ще е куче :D