Да се представим
Публикувано: 20 February 2012 - 07:33 PM
Не го глезете много, че ще ви се качи на главата! Ние така я глезихме в началото, та беше стигнало до това да застава под рафта с храната си, да ни гледа и лае, да ни заповядва да и сипем...
Лигличка си беше, но се стегна бързо, бързо!
Помнете, ако направи нещо такова - никога, ама никога не му давайте, пък макар и да си лае 1 час - аз по едно време полудявах по 30 мин. лаеше под храната си, въпреки, че току що е изяла цяла купа. Заради лакомията и често се стигаше до повръщане. И сега е лакома - и то доста, но вече не й угаждам, когато ми поиска. Е, поне никога не е отказвала каквото и да е за ядене, не ми е капризна..

Публикувано: 22 February 2012 - 12:31 AM
Мисля, че доста време мина и е време да се "ръгнем" и ние тук, особено след "лошата" тема... (За тези, които знаят за какво говоря - вече си спим на голЕмото леглото, дивеем из стаите, когато шефовете са навън, ядем кабели, лекции, стекове с цигари и тем подобни лудории
)
Накратко, аз съм Валери , на 21г. , а това, което ще ви представя, е Моника (Мони) ... Родена на 11.08.2011г... От Русе сме.
Тук сме пресни-пресни, на няколко дни в новия дом, сиреч на 2 месеца, 2 месеца и малко...

Тук вече започваме да показваме на какво сме способни

Къде ми изчезна топчето, да му се невиди...

Ох, изморих се...

Диско тайм и за мене, ааамаха...

Ммммдааа..

Тук вече като малко по-пораснала (6 месеца) и се готвя за фотомодел...

И още една...

Както казах...фотомодел...

Я, какво е това бялото, което е покрило всичко навън...

Малко студеничко, като че ли...

За сега толкова, с повече снимки ще се включвам в другата тема
П.П. Това уникатче расте в движение, сега като разгледах снимките преди/сега, направо съм те така

Накратко, аз съм Валери , на 21г. , а това, което ще ви представя, е Моника (Мони) ... Родена на 11.08.2011г... От Русе сме.
Тук сме пресни-пресни, на няколко дни в новия дом, сиреч на 2 месеца, 2 месеца и малко...

Тук вече започваме да показваме на какво сме способни

Къде ми изчезна топчето, да му се невиди...

Ох, изморих се...

Диско тайм и за мене, ааамаха...

Ммммдааа..

Тук вече като малко по-пораснала (6 месеца) и се готвя за фотомодел...

И още една...

Както казах...фотомодел...

Я, какво е това бялото, което е покрило всичко навън...

Малко студеничко, като че ли...

За сега толкова, с повече снимки ще се включвам в другата тема

П.П. Това уникатче расте в движение, сега като разгледах снимките преди/сега, направо съм те така

Публикувано: 08 August 2012 - 09:34 AM
Времето си минава и животът на Макс и Индиана претърпява нова промяна :) От няколко седмици те си имат нова сестричка, но този път човешка :) За съжаление все още е изключително малка, за да участва в игрите им, но се надяваме и това време скоро да дойде! :) За сега основно се наблюдават и изучават взаимно :) малката Ния е само на 21 дни, но вече проявява огромен интерес към двете кучета.
Публикувано: 08 August 2012 - 06:50 PM
Оххх, Брани, как завиждам на Инди за козинката!
Аз Рая я оръфах, оръфах - горе-долу прилично, ама с перчема се издъних. На всичкото отгоре се завряла в коша и й се залепила дъвка на малкото козина по перчема, щом с тример не можа да се махне...
Сега ееее мани, мани!

Публикувано: 09 August 2012 - 05:17 PM
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат многократно! Ами какво да кажа - не е лесно с бебето и кучетата, но определено не е мисия невъзможна, нито е мъчение. Да, по-голяма отговорност, повече чистене, малко ограничаване на пространството и отделяне на повече внимание и всичко е наред. Разбира се, тук е времето да кажа, че е много важна подкрепата на половинката. За да отглеждате бебе с куче определено е нужно всички да участват, за да не тежат грижите за ушковците. Да, няма как времето и вниманието да е по-равно, но се стараем да не ги пренебрегваме, доколкото е възможно. Гледаме да не променяме много начина им на живот от преди бебето, за това направихме основните промени постепенно преди да се роди малката.Единствената разлика сега за тях е, че не им давам да се качват на дивана, защото там слагам малката да лежи и се храним с нея, после смятам да я оставям да пълзи и не искам косми върху него. от там нататък всичко си е по-старому. те са изключително любопитни към бебето, а и тя ги следи с поглед много учудено.опитът ни е много малък за сега, но мисля,, че се оправяме. С радост ще споделям по-нататък за прогреса,ако има интерес.Много ми е мъчно когато се появи бебе и кучето да се маха, а преди това е било център на внимание. когато обичаш някого, намираш начин. За цялото семейство вече нищо не е същото - както за нас с мъжа ми, така и за кучетата, но това не бива задължително да се смята за нещо лошо. Промяна има за всички, но искрено се надявам да ни е още по-весело и от преди!
Публикувано: 10 August 2012 - 03:59 PM
Имам колежка ,която отглежда в апартамента си страхотен лабрадор,много е красив наистина и едно много мило коте,заедно са от може би 5 години и роди преди година момиченце
.Гледала съм уникални снимки на бебето с котето и кучето как спят заедно,те просто пазят детето а тя ги ползва за възглавница,бърка им в устата ,ами голяма веселба!Моите деца вече са доста голями,и Рони ни е бебето ,обаче когато дойде в къщи малко детенце да кажем 1 или 2 годишно много сериозно го лае и се налага да го пратим в другата стая.Ние сме заедно с него вече една година и има какво да учим и какво да го учим и него,за първи път отглеждаме куче,нормално е ,но пък и дете не бях гледала .......определено си заслужават и двете!

Публикувано: 14 August 2012 - 09:50 AM
Здравейте,
Казвам се Мария,а моето кученце е английски кокер на име Джако и е само на 58 дена:) Още преди да си го взема четях редовно темите във форума и ми беше изключително полезно !Научих много неща от тук и сега като си имам кученце реших да ви се представя:) Още нямам снимки на кучо (освен тази на аватара ми,която е от обявата ) ,но съвсем скоро обещавам да кача във фотогалерията.
Казвам се Мария,а моето кученце е английски кокер на име Джако и е само на 58 дена:) Още преди да си го взема четях редовно темите във форума и ми беше изключително полезно !Научих много неща от тук и сега като си имам кученце реших да ви се представя:) Още нямам снимки на кучо (освен тази на аватара ми,която е от обявата ) ,но съвсем скоро обещавам да кача във фотогалерията.
Публикувано: 14 August 2012 - 04:10 PM
Здравейте на всички от мен! Някои от вас може би помнят Тоби, ноо скоро не сме се вясвали и може и да сти ни позабравили.
Много се радвам, че има много нови кокерчета. Аз бях спряла да пиша, защото тази година кандидатствах и нямах много време да влезам. Скоро ще кача снимки на Тоби за тези които не ни познават или не си ни с помнят

Публикувано: 02 October 2012 - 09:05 AM
Здравейте и от нас. Заедно сме от вчера. Имаме си английско кокерче, което е родено на 12. 08. 2012г. Казва се Спарки много е игрив и палав, прави разни щуротии. Аз се казвам Ива на 24, а приятелят ми е Кирил на 26
Надявам се да ни приемете