Да се представим
Публикувано: 23 November 2008 - 09:18 PM
Много Ви благодарим и аз и Габи за посрещането и комплимента, че младея! Всъщност що годе добре изглеждам за възрастта си! Имам леко побеляла муцунка и брадичка, боледувам от пародонтоза и съм загубила няколко зъбчета, но съм готова да хапя с останалите! Вие, млади кокери и кокерки, дали гризкате стопаните си? Аз съм майсторка в тази дисциплина! Като гледам аз съм шефа в моята къща ;D :P, а човеците изпълняват капризите ми! :P :wub:
Публикувано: 23 November 2008 - 10:20 PM
Brenda , добре дошли!!! Наистина девойката младее, супер си е за годинките! ;)
По повод гризкане на стопани обаче, при нас такъв филм няма, не че не ги глезочим, ама чак да командват парада? ;)
По повод гризкане на стопани обаче, при нас такъв филм няма, не че не ги глезочим, ама чак да командват парада? ;)
Публикувано: 24 November 2008 - 10:16 AM
Както каза samotnata дано да се задържите при нас във форума много дълго време.Сигурна съм,че ще е приятно и за нас и за теб ;)
И аз съм на принципа на idol ike-гризане и хапане се позволява само на играчките.Въобще не позволявам такива волности,но виж пада едно целуване и прегръщане ;D
И аз съм на принципа на idol ike-гризане и хапане се позволява само на играчките.Въобще не позволявам такива волности,но виж пада едно целуване и прегръщане ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 10:52 AM
Е, айде сега, признайте си, че кучетата си ни управляват живота, макар и не в този смисъл, че са ни се качили на главите? АМа всичко около тях се върти.. нали..
А за хапането имах предвид в игра, и то повече по играчките... не, че аз на Сара не й разрешавам и мен да хапе, ама това си ни е особен ритуал.
А за хапането имах предвид в игра, и то повече по играчките... не, че аз на Сара не й разрешавам и мен да хапе, ама това си ни е особен ритуал.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 November 2008 - 10:10 PM
Здравейте Кокери и Кокерки!
Явно моята Бренда е изключение от правилото, че кокерите са добри, послушни и любвеобвилни кучета! От малка е агресивна и към нас в къщи и на вън към чуждите хора! От малка мрази малки деца, в следствие на което ми се налага очите ми да са отворени на 10, за да не стане някоя беля! Няма човек в къщи, който да не е бил ухапан от нея! След толкова години установявам, че това е вследствие на глезенето и от малка!Тя в буквалния смисъл ни командва! :rolleyes:
Явно моята Бренда е изключение от правилото, че кокерите са добри, послушни и любвеобвилни кучета! От малка е агресивна и към нас в къщи и на вън към чуждите хора! От малка мрази малки деца, в следствие на което ми се налага очите ми да са отворени на 10, за да не стане някоя беля! Няма човек в къщи, който да не е бил ухапан от нея! След толкова години установявам, че това е вследствие на глезенето и от малка!Тя в буквалния смисъл ни командва! :rolleyes:
Публикувано: 28 November 2008 - 09:09 PM
Здравейте Габи и Бренда. Винаги е приятно, когато някое ново кокерче се присъедини към компанията :)
Публикувано: 13 December 2008 - 09:49 PM
anni1981,добре дошли в нашата глутница!Анди е много хубав-да ви е жив и здрав и много дълги години да ви радва :blink: Имаме още един кокер от Шумен (на helios) ,така че като започнете разходките ще си имате компания ;) Само да те помоля нещо-пускай по-често снимки на Анди да се радваме на сладкия бебешор.А м/у другото той американче или англичанче е?