Да се представим
Публикувано: 13 January 2009 - 06:48 PM
Здавеите,хайде и ние да влезем в голямото кокерско семейство :блинк:КАзвам се Миглена на 28 години сам от Велико Търново и имам един невероятен английски кокер,които се казва Рони :блинк:След 10 дена ще стане на 9 месеца.
Добре дошли. Форума има вграден кирилизатор, моля ползвайте го.
Мод
Добре дошли. Форума има вграден кирилизатор, моля ползвайте го.
Мод
Публикувано: 14 January 2009 - 09:00 AM
Здравейте! Аз съм Марияна от Варна и от 10 дни си имам едно палаво бебче Съни, което освен че ми създава много грижи и адски много ме забавлява. Имам нужда да ви чета, защото за многото ми 44 години досега не съм имала куче, а ми се ще да полагам добри грижи за новия разбойник в семейството ни. Съни е на 2 месеца и мислим с него да се забавляваме взаимно! ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 12:00 PM
ООО Варненската група се множи ;D ;).Добре дошли с малкия разбойник :sedni!:
Публикувано: 14 January 2009 - 05:35 PM
Добре дошла в голямото ни кокерско семейство ! Бъди сигурна че ще се забавляваш с новия си приятел . Поздравявам те за избора да си вземеш кокерче, чудесни кученца , много умни, забавни, любвеобилни до безкрайност . Тук можеш да намериш много полезна информация за всичко което те интересува относно отглеждането и възпитанието на Съни . Ще очакваме снимки на сладура . Желая ти успех !
Цитат
Здравейте! Аз съм Марияна от Варна и от 10 дни си имам едно палаво бебче Съни, което освен че ми създава много грижи и адски много ме забавлява. Имам нужда да ви чета, защото за многото ми 44 години досега не съм имала куче, а ми се ще да полагам добри грижи за новия разбойник в семейството ни. Съни е на 2 месеца и мислим с него да се забавляваме взаимно! ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 06:10 PM
ами аз отдавна съм регистрирана във форума , но съм пропуснала да се представя , казвам се Мария на 43 год. , от Бургас съм. Имам си две прекрасни кокерки - Виктория и Чара. Виктория е мама , а Чара е щерката. Вики е на 4 години а Чара е на 1год. и 10 месеца.
Публикувано: 14 January 2009 - 09:07 PM
Мария, девойките са ти страшни кипри! Мнооого хубави муцунки сладки! Да са ти живи и здрави! Слагайте по-често снимки, че като ги гледам, май обичат да се снимат, големи позьорки и манекенки! ;) :blink:
Е, Скай си го познаваме, често се мерка хубавеца! ;)
Е, Скай си го познаваме, често се мерка хубавеца! ;)