Да се представим
Публикувано: 25 January 2009 - 06:53 PM
Здравейте аз съм Валя и имам 6 месечно кокерче който се казва Спайк.Когато го взех ми казаха ,че е кръстоска между английски и американски кокер но вие все пак ще кажете на какъв ви прилича защото имате по-голям поглед над кокерчетата.Благодаря ви предварително :blink:
Ето и снимки.
Ето и снимки.
Публикувано: 27 January 2009 - 05:36 PM
Добре дошли и от нас със Сара.
Много сте сладки. Надяваме се да ви хареса сред нас.
На мен ми се приближава повече до английско. Но какво точно ще стане като поратсне - никой не може да знае. Каквото стане - такова ще си го обичате. :wub:
Много сте сладки. Надяваме се да ви хареса сред нас.
На мен ми се приближава повече до английско. Но какво точно ще стане като поратсне - никой не може да знае. Каквото стане - такова ще си го обичате. :wub:

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 February 2009 - 12:14 PM
Teriberi,добре дошла на теб и Бари в нашата виртуална глутница :blink: Надявам да ви хареса при нас.Разкажи как се спряхте на породата?Как точно се сдобихте с вашия сладур? От къде сте? Общо взето всичко което решиш да споделиш с нас ;)
П.С.Във форума има вграден килиризатор,моля използавай го-такива са правилата ;)
П.С.Във форума има вграден килиризатор,моля използавай го-такива са правилата ;)
Публикувано: 16 February 2009 - 12:23 PM
Цитат
Teriberi,добре дошла на теб и Бари в нашата виртуална глутница :blink: Надявам да ви хареса при нас.Разкажи как се спряхте на породата?Как точно се сдобихте с вашия сладур? От къде сте? Общо взето всичко което решиш да споделиш с нас ;)
Ок,извинявам се.
Ами спряхме се на породата съвсем случайно.Моя приятел искаше малко куче,тип джобно.Разровихме се в нета и решихме че трябва да е кокерче.Много ни харесаха.
А с Бари се сдобихме след изпратени снимки на мъниците по скайп.После си го запазихме и накрая си го взехме. ;)
А да ви питам имам направен подпис,ама как да го използвам???Кое да копирам HTML:, или ВВ??http://lines.wlal.ru/step4.php?bg=w7&fg=c3&label=Bary+e+na&color=993333&type=1&d=12&m=1&y=2009
Публикувано: 16 February 2009 - 12:31 PM
Ами подписа ти е на място,ако разбира се говориш за този с месеците(годините) на кученцето.Или искаш друг да сложиш?
Избора ти на породата е страхотен,но както можеш да се досетим ние тук сме пристрастни ;) Сигурна съм,че няма да съжалявате,защото малкия бебок ще ви дари с огромна радост :blink: Ако искаш сложи малко снимки на Бари във Фотогалерията да се порадваме и ние на твоя сладур.
Избора ти на породата е страхотен,но както можеш да се досетим ние тук сме пристрастни ;) Сигурна съм,че няма да съжалявате,защото малкия бебок ще ви дари с огромна радост :blink: Ако искаш сложи малко снимки на Бари във Фотогалерията да се порадваме и ние на твоя сладур.
Публикувано: 16 February 2009 - 11:57 PM
Здравеите, да се представим и ние. От Варна съм казвам се Искра на 19 години, днес се сдобих с прекрасно американско кокерче на 2 месеца и си я кръстих Шери. Скоро ще кача и снимки да я видите каква е хубaвица, имаме още една ваксина и ще ходим в морската на разходка с др. ;}}}}
Публикувано: 17 February 2009 - 09:46 AM
Ехааа,варненската група много се разраства :yahoo:
Искара,добре дошла на теб и Шери!С нетърпение чакам да качиш снимки и да видим сладката бебешка муцунка.Ние често си организираме срещи в морската и ще се радвам да се видим,когато ви минат ваксините :blink:
Искара,добре дошла на теб и Шери!С нетърпение чакам да качиш снимки и да видим сладката бебешка муцунка.Ние често си организираме срещи в морската и ще се радвам да се видим,когато ви минат ваксините :blink:
Публикувано: 17 February 2009 - 01:07 PM
Много се радвам, че сте така мили днес бяхме при ветиринарката и след 10 дена ни предстои последната ваксина след тожа при първа възможност, когато кажете ще слезем до морската да се запознаем :blink:
Публикувано: 28 February 2009 - 03:33 PM
Здравейте отново :) Най-накрая мога да ви се представя, с моята сладурана в къщи :)
Малко за мен - Казвам се Симона, на 19 години, студентка редовно :) От София, квартал Изток :) но това не е важно :)
Моето кученце се казва Айра-Джоан (второто име е само формално) :) Родена е на 7 януари в Стара Загора :) (Отново благодарности за досегашните й собственици)
От днес е вече при мен и вече носи страшно много радост :) Веднага стана любимка на всички в нас :) В началото беше малко стресната, но малко време й трябваше за да свикне, вече се закача, щъка свободно из къщи, изпапка си всичко, абе вече е като у дома си :)
За друго не се сещам :)
Слагам една галерийка като за запознанство :) на там в другите теми ще поствам :)
http://www.facebook....0...827&l=5037b Айричка - първи ден в къщи :)
Малко за мен - Казвам се Симона, на 19 години, студентка редовно :) От София, квартал Изток :) но това не е важно :)
Моето кученце се казва Айра-Джоан (второто име е само формално) :) Родена е на 7 януари в Стара Загора :) (Отново благодарности за досегашните й собственици)
От днес е вече при мен и вече носи страшно много радост :) Веднага стана любимка на всички в нас :) В началото беше малко стресната, но малко време й трябваше за да свикне, вече се закача, щъка свободно из къщи, изпапка си всичко, абе вече е като у дома си :)
За друго не се сещам :)
Слагам една галерийка като за запознанство :) на там в другите теми ще поствам :)
http://www.facebook....0...827&l=5037b Айричка - първи ден в къщи :)