Да споделете как ги обуздавате ваште ние сме кокер + зодия овен познайте за какъв инат ви говоря когато решим да се инатим иначе си ми е душичката на мама!
Здравейте ...И ние сме нови тук в този фором, и на бързо искаме да се представим. Ние сме Димитър Деси и Валери:)0 а нашият малък американски дългоушко се казва АРЧИ:))
Здравейте! Кучовците ви са много сладки!
А Розинка , смятам, че красавицата Ви е повече бритон шпаньол, отколкото кокер. Поне на снимката така ми се струва, може и да греша. Поне тези петънца са много често срещани при бритоните и на това базирам мнението си.
Поздрави.
There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Sometimes I'm gonna have to lose...
Здравейте! Кучовците ви са много сладки!
А Розинка , смятам, че красавицата Ви е повече бритон шпаньол, отколкото кокер. Поне на снимката така ми се струва, може и да греша. Поне тези петънца са много често срещани при бритоните и на това базирам мнението си.
Поздрави.
Ами да.Тя прилича много на бритон.И лапите са и напръскани,за това сме я ,,кръстосали" между кокер и бретон :)
Здравейте,казвам се Габриела .Кучето ми е американски кокер шпаньол. Той се казва Ричи и е на 33 дена и след седмица ще му правим първата ваксина.
Ето това сме ние .
Но, моля ви се, не го хранете с Педигри. Това е ужасна храна, особено за кокерите, правят страхотни алергии към нея. Да не говорим, че никак не е качествена.
Здавейте,
радвам се ,че има толкова много кокеристи
това е Дора
на два месеца е
бащата е от Италия
Дорето е един от малкото кокери в България с ловджийско родословие
поздрави
нетърпеливи сме за първите уроци
майката се казва Клаудия и е търсач на трюфели в Италия
тя е и телевизионна звезда - била е на гости при Гала
искам да благодаря на Дилян, че ми помогна да се сдобия с Дорето